A Magic Fitness versenyzői

2022.12.20. 18:15

Európa legjobbjai között a veszprémi lányok

Hazánk, pontosabban Nagykanizsa adott otthont a XVIII. Fitkid Európa-kupának, amelyre a veszprémi Magic Fitness Sportegyesület 11 versenyzője kvalifikálta magát öt koreográfiával.

Horváth Gábor

A Secret formáció népes, erős mezőnyben szerzett első helyet Fotó: Magic Fitness SE

A négynapos verseny remekül sikerült a veszprémieknek, az egyesület beszámolója szerint már a nyitányon arany csillogott a lányok kezében. A magices hölgyek Acro Free Dance kategóriában Secret című koreográfiájukkal a népes nemzetközi mezőnyben a dobogó legmagasabb fokára állhattak fel. A csapat tagjai: Bedő Rebeka, Bódiss Lilien, Bősze Abigél, Edelényi-Szabó Alexa, Fehér Gréta, Fehér Hanna, Gosztolai Szaffi, Kugler Hanna, Vajda Alexa Boglárka.

A következő napon a kilencéves Vati Csenge Zoé mutatkozott be egyéni gyakorlatával a II. osztály A kategóriájában. Csenge életében először lépett színpadra nemzetközi mezőnyben, ahol a hatodik helyen zárt. Ezen a napon a veszprémi klub két duója versenyzett még. A Car Racers (Fenyvesi-Benes Zorka és Vati Csenge Zoé) az ötödik, míg a Warriors nevű duó (Bódiss LilienGosztolai Szaffi) a hetedik helyet szerezte meg.

Szombaton a Fitkid első osztályú versenyzőké volt a főszerep. A Magic Fitness Sportegyesületet a 19 éves Edelényi-Szabó Alexa képviselte, aki a kezdetektől fogva oszlopos tagja a csapatnak, amely ma már edzőként és koreográfusként is számíthat tudására. Alexát a népes nemzetközi mezőnyben egyetlen (spanyol) rivális előzte meg, így az előkelő második helyen zárta az Európa-kupát.

A veszprémi egyesület alapítója és vezetőedzője Edelényi-Szabó Veronika, akinek a munkáját Gyerjabin Nikolett és Vati-Pálfi Ivett segíti. 

A magicesek karácsonyi gálával zárták az évet, egyben ünnepelték meg remek eredményeiket. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában