Mindkét csapat vezetett, de egyik sem nyert

2022.12.18. 12:18

Futsalrangadót játszottak Debrecenben

Izgalmas, fordulatos meccsen döntetlenre végzett egymással a Debrecen és a Veszprém a futsal NB I-ben szombaton.

Horváth Gábor

Nagyot harcolt egymással a Veszprém és a DEAC

Fotó: Penovác Károly/Napló

DEAC-1. FCV
3-3 (2-1)

Debrecen. V.: Szilágyi, Takács, Balla. Debreceni EAC: Krajcsi – Deibi, Thiago, Rácz, Szabó J. Csere: Tóth B., Vass, Nagy B., Harmati, Szatmári, Sándor, Tóth A., Harcsa, Tóth B. Edző: Elek Gergő.

1. Futsal Club Veszprém: Spandler – Fridrich, Everton, Gavrilovics, Gerencsér. Csere: Soós, Molnár R., Dorogi, Boromisza, Ábrahám, Bencsik Á., Fellembek, Bartha, Kiss M. Edző: Fehér Zsolt.

A tabella második helyén álló veszprémiek az ötödik DEAC otthonába látogattak.

Az 5. percben megszerezték a vezetést a vendégek, a hazai védelem nem állt a helyzet magaslatán, ahogyan Krajcsi kapus sem, aki hiába állt jó helyen, nem tudta védeni Gavrilovics jobb alsóba tartó lövését, 0-1.

Nagy erőket mozgósított az egyenlítésért a DEAC, amely a kilencedik percben járt szerencsével, egy szöglet után Spandler védeni tudott, de a kipattanó után Szabó János ziccerbe került és nem is hibázott, 1-1.

A 15. percben Thiago távoli lövése után jutott el a labda a veszprémi kapu bal alsó sarkába, 2-1.

Fordulás után rögtön egalizált az 1. FCV, Gavrilovics maradt egyedül elöl, és a szerb szépen pöckölte el a labdát a tétovázó Krajcsi mellett, 21. perc: 2-2.

A 31. percben Everton és Fridrich játszott össze, utóbbi gyors mozdulattal helyezett a jobb alsóba, újra a vendégek vezettek, 2-3.

A 35. percben összejött a vendégek hat szabálytalansága, a 10 méteres büntetőt Thiago kíméletlenül vágta a kapuba, 3-3.

Ez maradt az eredmény, nagy csatában ikszeltek a felek. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában