Hasznos küzdelem

2023.01.21. 18:57

A Csurgóval gyakoroltak a fürediek

Lejátszotta első téli edzőmérkőzését idén a Balatonfüredi KSE NB I-es kézilabdacsapata. A rendhagyó találkozó hasznos, jó küzdelmet hozott.

Horváth Gábor

A fürediekre az Európa Ligában is kemény csaták várnak a folytatásban

Fotó: Nagy Lajos/Napló

A Balatonfüredi KSE a szintén NB I-es Csurgóval találkozott idei első felkészülési mérkőzésén. A felek kétszer 30, plusz 20 perces rendhagyó találkozót játszottak egymással.

Hasznos gyakorlás volt, mert a füredieknél több olyan játékos is pályára lépett, aki az elmúlt időszakban sérülés miatt nem volt bevethető. Egyedül a szalagszakadás után rehabilitálódó Bősz Dániel és Jánosi Tamás, illetve a világbajnokságon szereplő Bóka Bendegúz nem lehetett ott a Balaton-partiak csapatában.

György László vezetőedző sokféle felállást kipróbált tanítványaival, ami a végeredményt illeti, egy góllal a Csurgó szerzett többet.

Legközelebb január 25-én lép pályára BKSE, amely a Budai Farkasok (NB I) vendége lesz edzőmeccsen. Két nappal később a Komló látogat a Balaton Szabadidő Központba, az a találkozó lesz a főpróba a tavaszi tétmérkőzések előtt.

A 2022-ben bajnoki bronzérmes Balatonfüredi KSE 13 mérkőzés után a hatodik helyen áll az NB I tabelláján, hat sikerrel, két döntetlennel és öt vereséggel. Az együttes az Európa Liga csoportkörében is érdekelt. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában