Együttműködés

2023.01.10. 11:01

Illusztris társaságba került a pápai dartsos

Az egyik legdinamikusabban fejlődő dartsmárkával kötött szerződést a Pápai Holdkő Darts Club játékosa, Borbély András. Az együttműködéstől a fiatal sportoló további fejlődést remél.

Napló

Borbély András és Daryl Fitton fejlesztési menedzser Fotó: Mission Darts

A táblákat, nyilakat és kiegészítőket készítő és forgalmazó cég a háromszoros magyar bajnok és hatszoros nemzetközi tornagyőztes szerződtetését hivatalos oldalán jelentette be, ahol Daryl Fitton fejlesztési menedzser elismerően beszélt a magyar felnőtt és ifjúsági bajnokság éllovasáról.

– András egy fantasztikus fiatal játékos, aki ifjúsági és felnőtt szinten egyaránt versenyzett Magyarországon és Európában. 2019-ben Veszprém megyei serdülőbajnok volt, majd az elkövetkező két évben ugyanazon a versenyen ifjúsági bajnok lett, illetve júniusban megnyerte a WDF Balaton Open Master Youth trófeát. Nagyon lenyűgöző a fejlődése, izgatottan várjuk, hogy mit érhet el a Team Mission játékosaként.

András is nagyon várja már a közös munkát.

– Az elmúlt néhány év nagyszerű volt számomra, és nagyon örülök, hogy aláírhattam. Sokat versenyeztem Magyarországon, és az itt szerzett tapasztalatok segíteni fognak, hogy nemzetközi szinten még jobb eredményeket érjek el – mondta a 17 éves tehetség.

A pápai kiválóság a megállapodással igen elit csapatba került, hiszen többek között Alan Soutar, Martin Lukeman, Ryan Joyce, Connor Scott és Richie Edhouse lett a márkatársa. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában