Foci

2023.02.06. 09:55

Csak helyzetekig jutott a Perutz

Egy hét alatt már a negyedik felkészülési mérkőzését játszotta a Perutz FC. A pápaiak ugyan egygólos vereséget szenvedtek a Koroncótól, de egyre jobb formában várják a tavaszi folytatást.

Haraszti Gábor

A sárga mezes Perutz ezúttal nem tudott betalálni Fotó: Haraszti Gábor

Bár az Országos Meteorológiai Szolgálat széllökés veszélye miatt harmadfokú (piros) riasztást adott ki Veszprém vármegyére, ennek ellenére a pápaiak le tudták játszani idei ötödik előkészületi találkozójukat. Sérülések, betegségek miatt ezúttal is voltak hiányzók a hazaiaknál, akik a Győr-Moson-Sopron vármegyei első osztályt vezető Koroncóval meccseltek, mely veretlenül vezeti a csoportját. Az első félidőben mindkét kapu előtt adódtak gólszerzési lehetőségek, ezeket viszont nem sikerült értékesíteni. Az első felvonás utolsó percében aztán egy szöglet után Horváth érkezett a rövidre és a gólvonal mögé juttatta a labdát. A Koroncó egygólos előnyét annak ellenére meg tudta őrizni a lefújásig, hogy a hazaiaknak a második 45 percben is volt egyenlítési lehetősége.

Kun-Szabó Attila: – Az irreális időjárási körülmények miatt nehezen alakult ki a játékunk, nem szabad elfelejteni, hogy egy hét alatt ez már a negyedik mérkőzésünk volt. Nem vagyok elégedetlen, hiszen a helyzeteink megvoltak, csak nem tudtuk belőni őket. Jövő héttől visszaállunk a bajnoki ritmusra, hiszen február 19-én már Balatonalmádiba utazunk.

Perutz FC – Koroncó 0-1 (0-1) G.: Horváth D.

Perutz FC: Varga – Rozman, Horváth, Nagy B., Pető – Gajdosi, Benecz, Cser, Nagy K., Varga B., Nagy D., cserék: Hauser M., Hauser B., Pente, Mikóczi, Nagy L.

A Perutz február 11-én 10 órától a Kapuvárt fogadja.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában