Az Úrkút a VBSK-t fogadja

2023.03.25. 11:33

A dobogósok sem mehetnek biztosra

Veszprém Sümegen rendezik a játéknap rang­adóját hétvégén a Veszprém vármegyei labdarúgó első osztályban.

Horváth Gábor

Fotó: Nagy Lajos/Napló

Az ötödik helyen álló sümegiek a negyedik Balatonfüredi USC-t fogadják. Mindkét csapat jó formában várja az összecsapást, a Sümeg megnyerte előző két bajnokiját, a Szentantalfát és a Várpalotát győzte le, a BUSC legutóbb balatoni derbin aratott győzelmet, az Almádinál bizonyult jobbnak. 
A 21. fordulóban az éllovas, a tabellát 17 pont előnnyel vezető Úrkút SK a Várpalotai BSK-t látja vendégül. A második pápaiak Gyulafirátótra látogatnak, a harmadik Tihanyi FC a Devecsert fogadja. Az esélyek alapján mind a három csapat begyűjti a pontokat, de az ellenfelek okozhatnak gondot nekik. Az idegenben szereplő Pápának nem biztos, hogy könnyű dolga lesz a legutóbb sikert arató rátótiak ellen, illetve a VBSK, valamint a Devecser egyaránt képes a szervezett játékra. 
Izgalmas küzdelmet hozhat az Ajka Kristály és a Péti MTE találkozója, illetve a Szent­antalfa sem mehet biztosra majd Magyarpolányban. 
Balatonfűzfőn szomszédvári mérkőzést rendeznek, amely­nek esélyese a vendég Balatonalmádi, hiszen a 14. fogadja a hatodikat. 
A hétvége programja, 21. forduló, szombat, 16.00: Fűzfői AK–Balatonalmádi SE, Sümeg VSE–Balatonfüredi USC, Úrkút SK–Várpalotai BSK, Ajka Kristály SE–Péti MTE, Tihanyi FC–Devecser SE. 
Vasárnap, 16.00: Magyarpolány SE–Szentantalfa NVSE, Gyulafirátót SE–Pápai Perutz FC.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában