Idegenben játszanak

2023.03.16. 10:58

Első sikerére hajt a veszprémi futsalcsapat

Első sikerére hajt a Veszprém a futsal NB I rájátszásában, a harmadik körben idegenben játszanak a bakonyiak.

Horváth Gábor

Legutóbb döntetlent játszott a kék mezes Veszprém

Fotó: Nagy Lajos/Napló

Egy vereséggel és egy döntetlennel kezdte a felsőházi rájátszást az 1. Futsal Club Veszprém az NB I-ben. Fehér Zsolt tanítványai előbb kikaptak a címvédő Haladás otthonában (0-1), majd a múlt héten hazai pályán döntetlent játszottak (1-1) a Debreceni EAC csapatával.

Az 1. FCV következő ellenfele az az Aramis SE lesz, amely két vereséggel nyitotta ezt a bajnoki szakaszt, a budaörsiek a Berettyóújfalutól és a Kecskeméttől is gólzáporos meccsen kaptak ki, mindkét alkalommal egyetlen találattal maradtak alul.

A Veszprém jelenleg az ötödik, az Aramis SE a hatodik a tabellán. Így áll jelenleg a felsőház (zárójelben az alapszakaszból hozott pontok): 1. Haladás 13 pont (7 pont), 2. Berettyóújfalu 8 (5), 3. Kecskemét 7 (4), 4. DEAC 5 (1), 5. Veszprém 4 (3), 6. Aramis 2 (2).

Az alapszakaszban a Veszprém mindkét alkalommal legyőzte az Aramist, ősszel és tavasszal is 2-1 arányban voltak jobbak a bakonyiak ellenfelüknél.

A pénteki mérkőzés 20.10-kor kezdődik az Aramis SE csarnokában. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában