Labdarúgó vármegye I.

2023.05.26. 12:29

Hat gólt lőttek a sümegiek

Halasztott meccseket pótoltak a Veszprém vármegyei labdarúgó első osztályban.

Horváth Gábor

A sümegiek biztosan győztek

Fotó: Nagy Lajos/Napló-archív

Eredmények: Szentantalfa NVSE-FC Zirc 3-2 (0-1). Szentantalfa, 120 néző. V.: Keszthelyi. Gólszerző: Csillag (47.), Szigeti (61., 73.), ill. Óvári (3., 63.).

A kiváló futballidőben rendezett mérkőzés legelején előnyt szerzett a Zirc, mely ügyesen kihasznált egy korai védelmi megingást. A folytatásban a vendégcsapat javarészt a játék tördelésével, színészkedéssel operált, előnyben is zárta az első félidőt.

A második játékrész legelején a formás akciót és egy szép Molnár Balázs-cselt követő jogos büntetőt értékesítő Csillag gólja egalizálta a helyzetet. Molnár B. önzetlen gólpassza után már 2-1 állt az eredményjelzőn. Egészen két percig, mert egy erősen lesgyanús kiugrást követően egyenlített a Zirc.

Jó 20 percig úgy tűnt, hogy a vendégekre nézve kedvező döntetlen marad a vége, ám Molnár B. újabb zseniális passza után Szigeti ismét hazai vezetést és győzelmet érő gólt szerzett.

Jók: mindenki, Molnár B. a mezőny legjobbja, ill. Óvári, Somogyi.

Tudósított: Oláh Gergely.

Sümeg VSE-Magyarpolány 6-0 (3-0). Sümeg, 60 néző. V.: Hegedűs. Gólszerző: Szakonyi (2., 32.), Reicz (13.), Görhes (58., 63.), Horváth A. (90.).

Jó játékvezetés mellett a hazaiak azonnal támadólag léptek fel. Többet birtokolva a labdát, az első játékrészben háromgólos előnyre tettek szert a kimaradt lehetőségeik mellett.

A második játékrészben továbbra is támadásban maradtak a hazaiak, újabb három találattal tovább növelték előnyüket és állították be a végeredményt.

Végig a sümegiek irányították a játékot, szép támadásvezetéssel és találatokkal. Megérdemelt győzelmet értek el ilyen arányban is a helyenként egységes játékot produkáló, sportszerű, lelkes magyarpolányiakkal szemben.

Jók: Görhes, Nimsz, Reicz, Szakonyi, illetve Polt P., Kardos.

Tudósított: Fazekas László. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában