Verseny

2023.05.25. 09:00

(Horgász)szerencsét hozott a 7-es szám

A Veszprémvidéki Horgász Egyesület minden évben megrendezi tagjai számára a nyílt vízi, csónakos keszegfogó házi versenyét.

Benkő Péter

A szerencsés horgászok a serlegekkel, középen Szabadics Tamás, az idei legjobb Fotó: EGYESÜLET

Idén május 20-án mérték össze ügyességüket, no meg szerencséjüket a tagok. Igazi kihívást jelentett már helytállni is, mivel keleti szél miatt igen nagy hullámok nehezítették a versenyzők dolgát. A horgászatra reggel 8-tól délelőtt 11 óráig volt lehetőség, s végül az első helyen 7 kg hallal Szabadics Tamás, a másodikon Kecskeméti Ottó, a harmadikon pedig Benkő László sporttárs végzett.

Az egyesület egyébként nagy múltra tekint vissza, 1948-ban alakult 46 taggal, létszámuk napjainkban 650-750 fő között mozog. Céljaik között szerepel a kedvező horgászati lehetőség biztosítása mellett a horgászsport népszerűsítése és fejlesztése, tagjaik és családtagjaik kikapcsolódásának, pihenésének biztosítása. Tagjaikat a horgászat szabályainak tiszteletben tartására, valamint az emberi környezet védelmére és szeretetére nevelik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában