Fotógaléria

2023.08.23. 15:17

Bepillantást nyerhettek a szurkolók a Telekom Veszprém edzésébe

Nyílt edzést hirdetett a Telekom Veszprém kézilabdacsapata, melyre hatalmas számban látogattak ki a kézilabda szerelmesei. Az előzetes várakozásokat is felülmúlva több százan foglaltak helyet a Veszprém Aréna lelátóin, hogy alaposan szemügyre vegyék az edzésben lévő játékosokat, új érkezőket.

Balogh Dávid

Szergej Koszorotov helyzetben

Fotó: Fülöp Ildikó/Napló

A jó hangulatú edzés gimnasztikai elemekkel megspékelt futással kezdődött. Rengeteg reakcióidőt fejlesztő feladatot kellett teljesíteniük a játékosoknak, és ha nem sikerült, jöttek a büntető fekvőtámaszok.

A könnyed és játékos gyakorlatok végett nemcsak a kézilabdázók mosolyogtak, de a bakonyi klub szurkolói is jókat derültek a feladatokon, esetleges bakikon.

Ezt követően jött a munka keményebbik része, hatfős csapatokat alkotva gyakorolta Ilics együttese a támadást és a védekezést. A játékot gyakran szakította meg a mester taktikai eszmecsere végett. Mindenre figyelt a tréner, pontosságra, sebességre, taktikára. Kemény edzést vezényelt le a korábbi játékos, de nem maradt adós a dicséretekkel sem.

Az edzést követően a szurkolók vastapssal jelezték a játékosoknak a tetszésüket, amit a kézilabdázók aláírásokkal és közös fotókkal háláltak meg.

– Nagyon jól érzem magam itt Veszprémben, szép a város, jó a csapat. Sokat segítenek nekem a társak, hogy minél előbb be tudjak illeszkedni. Az ország tetszik, a magyar nyelv azonban elképesztően nehéz. Várom már, hogy elkezdődjenek a meccsek. Minden egyes találkozón úgy fogunk pályára lépni, hogy kötelező a győzelem – nyilatkozta lapunknak edzés után Szergej Mark Koszorotov, a nyáron érkezett balátlövő.

A Telekom Veszprém érkezői és távozói a nyáron:

Érkezett: Ignacio Biosca (spanyol, kapus; Wisla Plock, lengyel), Agustín Casado (spanyol, irányító; Melsungen, német), Hugo Descat (francia, balszélső; Montpellier, francia), Ludovic Fabregas (francia, beálló; Barca, spanyol), Szergej Koszorotov (orosz, balátlövő; Plock, lengyel), Nagy Benedek (kapus, Tatabánya – kölcsönből vissza), Lukas Sandell (svéd, jobbátlövő; Aalborg, dán)
Távozott: Vladimir Cupara (szerb, kapus; Dinamo Bucuresti, román), Ilic Zoran (jobbátlövő, Hamburg, német), Rasmus Lauge (dán, balátlövő; Silkeborg, dán), Lukács Péter (irányító, Elverum, norvég), Palasics Kristóf (kapus, Logrono La Rioja, spanyol), Sipos Adrián (beálló, Melsungen, német), Manuel Strlek (horvát, balszélső; RK Nexe, horvát). 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában