Gyász

2024.01.23. 11:41

Elhunyt a veszprémiek egykori edzője, vele lettek először bajnokok

A Telekom Veszprém adta hírül, hogy elhunyt a kézilabdaklub korábbi mestere, Németh Csaba.

Horváth Gábor

Németh Csaba 81 éves korában hunyt el

Forrás: Facebook/Telekom Veszprém

„Mély fájdalommal értesültünk egykori alapító-vezetőedzőnk, majd későbbi segédedzőnk, Németh Csaba halálhíréről. Aki a Veszprémi Építők első vezetőedzőjeként az első (!) bajnoki aranyérmünket nyerte a csapattal, feljuttatva ezzel az Építőket a megyei bajnokságból az NB II-be a klub alapításának első évében. Németh Csaba elévülhetetlen érdemeket szerzett városunk sportéletében is, hiszen sokáig a megyei diáksport elnöke volt, sőt a kézilabda után a veszprémi kosárlabdacsapatot is edzette, akikkel 2 évet töltött az NB I-ben. Szeretnénk részvétünket kifejezni a gyászoló családnak! Mindent köszönünk, Tanár Úr! Németh Csaba temetése február 2-án, 11 órakor lesz, a Vámosi úti temetőben. Nyugodjon békében!” - adta hírül a Telekom Veszprém hivatalos  közösségi oldala.

Ahogy az egyesület is említi, Németh Csaba pedagógusként, testnevelőként dolgozott Veszprémben, a kézilabda mellett több más sportágban is otthon volt, és a megyei diáksportszövetség elnöki posztját is betöltötte.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában