Kézilabda: nagy változások az egyesületnél

2024.06.18. 12:49

Huszonöt év után szakít a veszprémi klub és a Telekom egymással

A veszprémi kézilabdacsapat – az új vezérigazgató és új edző mellett - hamarosan új névadó szponzort kaphat, legalábbis az első lépés megtörtént ebben az irányban.

Horváth Gábor

„A Magyar Telekom 1997 óta támogatja klubunkat, 2016 óta névadó főszponzorként. Az együttműködést több, mint 25 év után, 2024. június 30-án közös megegyezéssel zárja le a Telekom és a Veszprém Handball Team Zrt. Negyed évszázad hosszú idő, amely óhatatlanul is magában hordozza a változást, fejlődést. Ilyenkor előfordul, hogy az érintettek új szakaszba lépnek és a közös eredményekre alapozva, de már más irányban folytatják tovább útjukat. Ez történt klubunk és a névadó főszponzor, a Magyar Telekom együttműködésével, melyet 2024. június 30-i hatállyal közös megegyezéssel bontunk fel, lezárva egy hosszú, emlékezetes pillanatokkal teli közös munkát.” - írja honlapján megjelent közleményében a Telekom Veszprém.

A Veszprémnél a következő napokban még nagy bejelentések várhatóak Fotó: Fülöp Ildikó

Megtudtuk, a bakonyi egyesület jelenleg egy tervezett átalakuláson megy keresztül, amely további partnereket, támogatókat is érint. A közlemény kiemeli, hogy „ez a strukturális változás továbbra is lehetővé teszi, - sőt megerősít minket abban- hogy egy, a legmagasabb célokért küzdő csapat biztos és minőségi szolgáltatásokat nyújtó háttérországa legyünk, az európai kézilabda erős és megkerülhetetlen brandjeként.”

A Telekom Veszprémnél a következő napokban még nagy bejelentések várhatóak. Mint ismeretes, nemrég változott a vezérigazgató személye, Csík Zoltánt Bartha Csaba váltotta a poszton. Az is eldőlt, hogy Momir Ilics vezetőedző távozik, helyére a spanyol Xavi Pascual érkezhet a Dinamú Bucuresti csapatától.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában