Gyász

2024.07.08. 20:07

Elhunyt dr. Csordás József

A Balatonfüredi KSE NB I-es kézilabdacsapat közölte a gyászhírt hétfőn.

Horváth Gábor

„Mély fájdalommal tudatjuk, hogy hosszan tartó, súlyos betegség után csapatorvosunk – aki 2008 óta látta el az orvosi teendőket a Balatonfüredi KSE-nél (egy év kihagyással 2010/2011-ben), valamint az akadémiánál is, annak 2020-as megalakulása óta – a hétvégén örök búcsút vett tőlünk” – írta internetes oldalán a Balatonfüredi KSE.

Dr. Csordás József
Fotó: balatonfuredikse.hu

Csordás József főorvos hosszú évtizedeket dolgozott a magyar kézilabdában, kézilabdáért: a balatonfüredi időszak előtt volt a Veszprém csapatorvosa, illetve a magyar válogatott mellett is tevékenykedett mint vezető doktor.

„Munkájával a felnőtt csapat játékosain túl a teljes füredi utánpótlás orvos-egészségügyi hátterét szervezte. Rendszeres résztvevője volt az NB I-es és az utánpótlás-bajnokságok hazai találkozóinak. Irányította és felügyelte az egyesület sportterápiás munkatársainak napi munkáját. Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy napi 24 órában állt sportolóink rendelkezésére. Saját orvosi munkáján túl megszervezte sportolóink más orvosi szakterületen szükséges vizsgálatait és felügyelete alatt tartotta minden egyes sportolónk rehabilitációs munkáját” – írták a népszerű Csordás doktorról a fürediek.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában