NB III

2018.04.20. 10:38

A sereghajtóhoz utazik a VLS Veszprém

A sereghajtó Csorna ellen újabb nagy lépést tehet a bennmaradás kiharcolásáért az NB III-as VLS Veszprém labdarúgócsapata.

B. Virág Rita

Előfordul, hogy az NB I-es futballrangadókra itthon több fogadást kötnek, mint a legnépszerűbb külföldi bajnokságok nagy derbijeire

Fotó: Illusztráció

A veszprémiek az előző héten megyei rangadón fogadták a bajnokaspiráns FC Ajkát.

- Kétszer is vezetni tudtunk az Ajka ellen, aztán ellenfelünk a hajrában előbb kiegyenlített, majd a 90. percben egy vitatható tizenegyessel megszerezték a vezetést – összegzett Vágó Attila, a veszprémiek mestere. – Igen negatívan érintett bennünket ez az összecsapás, a társaság becsülettel helyt állt, és úgy érzem megérdemelte volna legalább az egy pontot.

A tréner kitért arra is, többször visszanézte már a találkozót, ki is elemezte a hibákat, és a felvételek alapján úgy látja, a játékvezető túl szigorúan ítélt a hajrában, a véleménye szerint nem lenne szabad ilyen szituációra büntetőt adni.

Szombaton 16.30 órától a sereghajtó Csorna otthonában javíthatnak a tizenkettedik helyen álló veszprémiek. A vendéglátó eddig tizenöt pontot gyűjtött, négy győzelem, három döntetlen és 14 vereség szerepel a statisztikáiban.

Az ősszel hazai pályán a Veszprém 5:1-es, magabiztos diadalt könyvelhetett el, ami akár jó előjel is lehet. Akkor Polareczki duplázott, de gólt szerzett még Dobsa, Gulyás és Szabó Bence is.

- A Csorna számára ez a találkozó az utolsó szalmaszál a bennmaradásért vívott harcban. Ha ellenünk esetleg nyerne, és sikerrel venné az elmaradt mérkőzését is, akkor még maradna némi esélye az NB III-as tagságra. Tehát tipikus hat pontos meccs vár ránk – húzta alá Vágó Attila.

A szakvezető kifejtette, nekik is nagy szükségük van a pontokra, hogy stabilizálják helyüket és közelebb zárkózzanak a középmezőnyhöz.

- Elég nehéz helyzetben vagyunk, ugyanis egyik kulcsemberemre, Dobsa Gergőre nem számíthatok sérülés miatt. Ráadásul a gólerős Balázs Richárd is kidőlt a sorból, a játéka erősen kétséges. Hoffer Levente is hiányzik. Jó hír viszont, hogy Radványi Dávidnak letelt az eltiltása, így őt újra pályára küldhetem – tudtuk meg az edzőtől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában