veszprém

2018.06.22. 22:24

Az évad legjobbjait díjazták a kosarasok

A Hoya–Pannon Egyetem Veszprém hagyományos kosaras évzáróján a legkisebbektől egészen a felnőttekig mindenki együtt ünnepelt.

B. Virág Rita

Kicsik és nagyok közösen ünnepeltek az évzárón a Vetési gimnázium tornacsarnokában Fotó: Balogh Ákos/Napló

A Vetési gimnázium tornacsarnokában szép kis tömeg gyűlt össze. Az óvodásoktól egészen a felnőttekig a sok-sok kosaras azért gyűlt össze, hogy méltóképp lezárják a 2017/18-as évadot.

Naményi Miklós, a sportegyesületet működtető Veszprémi Kosárlabda Kft. ügyvezetője elmondta, ugyan legtöbbször a felnőtt csapat van a reflektorfényben, ám a háttérben szorgos munka zajlik, hogy a városban és környékén minél szélesebb körben ismertessék és kedveltessék meg a kosárlabdát a kicsikkel és nagyokkal. Példának okáért, az edzőik három óvodában tartanak kosáredzést. Ezzel párhuzamosan az utánpótlás létszáma folyamatosan növekszik.

Kicsik és nagyok közösen ünnepeltek az évzárón a Vetési gimnázium tornacsarnokában Fotó: Balogh Ákos/Napló

Az évzárón, a hagyományokhoz hűen, a klub vezetőinek, edzőinek javaslata alapján megjutalmazták az idényben legtöbbet fejlődött és legjobb teljesítményt nyújtó játékosokat, trénereket.

Eszerint U11-ben Kuczik Barnabás és Bertalan Máté kapta az elismerést. Az U12-es csapatból a lányoknál Máhl Réka és Hriczu Emese, a fiúknál Pungur Zétény és Fóris Joel vehette át az oklevelet.

Az U14/A csoportból Moravetz Bencét és Kalincsák Kolost, az U14/B együttesből Péntek Krisztiánt és Fodor Mártont jutalmazták meg.

Az U16-osok közül Amrich Csongort és Novák Bencét szólították ki. Az U18-as korosztályban Habel Clemens Andrich, valamint Simon Márton érdemelte ki az elismerést.

Az U20-as gárdából Schmitz Dávid és Lógár Bence kapta a jutalmat.

A felnőtteknél a legjobb játékosnak Körtélyei Gergelyt választották meg.

Az évad edzőinek járó trófeát Mérész-Fitos Mariann és Szokolik Gergely vehette át az U9-eseknél végzett kiemelkedő munkájukért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában