Hétszer találtak hálóba a pétiek

2018.08.21. 13:25

Az Ugod SE és az Ősi PSK tartotta meg száz százalékos mérlegét a megye II-ben

Megyei körkép Az Ugod SE és az Ősi PSK vette sikerrel második mérkőzését is az MTD Hungária megye II-es labdarúgóbajnokságban. A pétfürdőiek kiütéses győzelmet arattak, a Peremarton SC Berhida legyőzte a címvédőt.

Horváth Gábor

A csabrendekiek (világosabb mezben) három pontot szereztek idegenben a bajnokság második fordulójában

Fotó: Penovác Károly / Napló

Ősi PSK–Somló SC

5–0 (4–0)

Ősi, 150 néző. Jv.: Nagy J. Ősi PSK: Gézárt – Szöllősi (Nyevrikel Sz.), Tolner T., Sebestyén (Nyevrikel P.), Kovács K. (Bátor), Steigler, Balogh Á., Jancsek (Deák), Abrincsák (Skabla), Tolner A., Tolner B. Somló SC: Kirchner – Vér, Máhl, Kiss János Bálint, Homlok, Kovács R., Nemes, Venczel (Kiss János), Varga Z., Orvos Nagy, Lakner.

Gólszerzők: Bátor, Kovács K., Steigler, Szöllősi, Kovács R. (öngól).

Ahogy előzetesen várni lehetett, a kitűnően előkészített pályán sima hazai győzelem született, bár ezt inkább az első félidőben mutatott játékának köszönheti az Ősi csapat.

Steigler remek lövésével már a 8. percben megszerezték a vezetést a haziak. Az első játékrészben szinte egy kapuzott a csapat és sorra alakították ki a helyzeteket. Hat percen belül háromszor is sikerült kapuba találni, ami el is döntötte a három pont sorsát.

A második félidőben már kiegyenlítettebb volt a játék képe. A vendégek többször is szépíthettek volna, de nem tudtak élni a lehetőséggel.

Magabiztos hazai győzelem született, de a vendégek a második félidőben mutatott játéka alapján megérdemelték volna a szépítő gólt.

Jók: Szöllősi, Gézárt, Tolner B., ill. senki.

Tudósított: Balogh Ádám.

B.-tomaj–Peremarton

1–2 (0–1)

Szigliget, 130 néző. Jv.: Lukács I. Badacsonytomaji SE Bonvino: Szombathelyi – Csik I Zs., Kocsor, Tombor, Göntér, Lukács Á., Kiss G., Kiss J., Csik II Zs., Horváth A., Pintér.

Peremarton SC Berhida: Bereczky – Szabó B., Karáth (Fülöp D.), Dufek, Barthalos (Hardi), Siliga, Szabó A., Szekér (Hargitai), Gulyás (Krausz), András, Csejtei.

Gólszerzők: Lukács Á., ill. Siliga, Szabó A.

Kiállítva: Horváth A. (84.).

A nemesszalóki sportbarátokkal ellentétben a peremartoniak nem voltak partnerek a mérkőzés áthelyezésében. Az ünnepi hétvégén a sok játékosukat nélkülöző hazaiak így sem érdemeltek vereséget a szerencsés vendégek ellen. A sok kimaradt lehetőség – köztük egy tizenegyes – megbosszulta magát.

Jók: Tombor P., ill. Bereczky Z., Siliga R.

Tudósított: Lukács László.

A csabrendekiek (világosabb mezben) három pontot szereztek idegenben a bajnokság második fordulójában
Fotó: Penovác Károly / Napló

 

Nemesvámos–Csabrendek

2–4 (1–2)

Veszprém. Jv.: Pilinger K. Nemesvámosi LSE: Szűcs B. (Szilágyi) – Szűcs G., Varga N., Bacsák, Bényi, Vörös, Farkas K., Cseresznyés, Benedek (Finta), Marosvölgyi, Vida.

Csabrendek FC: Szente – Takács, Orsós, Szerencse (Barta), Auer, Bors, Bartha, Pados, Fazekas, Turcsi, Berkes. Edző:

Gólszerzők: Bényi (2), ill. Pados (2), Barta, Orsós.

Kiállítva: Szűcs G. (89.), Varga N. (88.).

TSE–Taliándörögd

2–2 (1–1)

Tótvázsony. Jv.: Tál S. Tótvázsony SE: Vodenyák – Zabó, Horváth A., Marton, Steierlein (Regenye), Horváth G., Tóth Á., Balogh T., Balogh I., Kishalmi, Báder (Csizmazia). Taliándörögd SE: Semperger – Kocsis, Kripli, Szalai, Lendvai, Fiszter, Varga P., Egyed, Bújtor, Fülöp, Péczer. Edző:

Gólszerzők: Horváth G. (2), ill. Lendvai, Szalai.

Ugod SE–Csopak SC

4–2 (1–1)

Ugod, 100 néző. Jv.: Szabó L. Ugod SE: Simon – Hujter, Gödri, Vesztergom, Sipos (Szőke Za.), Joó, Egyed, Czere, Hegyi (Molnár G.), Farkas B., Györkös. Csopak SC: Király – Pap T., Békési, Csertán (Kutas), Füle, Pap P. (Veszprémi), Tislér, Gelencsér, Kemény, M.tóth (Konrád), Dudás.

Gólszerzők: Farkas B., Györkös, Hegyi, Vesztergom, ill. Békési, Pap P.

Nagy hőségben kezdődött a mérkőzés, melyben a hazaiak léptek fel kezdeményezőbben. Több ígéretes lehetőséget alakítottak ki, de ezeket nem tudták gólra váltani. Egy védelmi megingást kihasználva vezetést szerzett a Csopak, ezt a félidő előtt sikerült egalizálni. A második játékrészben egy kissé bátrabb arcát mutató vendégcsapat futott ki, vezetést is szerzett. A hazaiak nyomása a második játékrész derekára érett góllá, majd hamar a három pontot érő találatot is megszerezték az ugodiak. Összességében megérdemelt hazai siker született egy nagyon szimpatikus Csopak ellen.

Jók: Simon, Gödri, Egyed, Füle, Békési.

Tudósított: Felber Zoltán.

Péti MTE–Nemesszalók

7–1 (3–1)

Pétfürdő. Jv.: Kozma T. Péti MTE: Tálos G. (Gáti) – Gyurcsek, Kiss R., Mári, Oláh (Kiss S.), Gimes, Rados, Papp S. (Müller), Turner, Kun, Tálos D. (Nagy K.). Nemesszalók ESE: Bors – Kálmán, Lőrincz, Varga M. (Kiss B.), Bakos, Kocsis, Lőke, Herber, Vágenhoffer, Koch, Fehérvári.

Gólszerzők: Kun (2), Gyurcsek (2), Mári, Tálos D., Papp S., ill. Koch.

Az Öskü-Szentantalfa mérkőzést augusztus 29-én játsszák le.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában