vízilabda

2018.05.23. 21:58

Bajnok lehet az ajkai együttes

A Cápa Vízilabda Klub a Dunántúli Vízilabda Liga (DVL) ifjúsági és serdülő bajnokságának felsőházi, a Balaton Vízilabda Klub és a Pápai SE pedig az alsóházi rájátszásban brillírozott a hétvégén.

Heffler Péter

A Balaton Vízilabda Klub ifjúsági és serdülő csapata két meccsen huszonnyolc gólt lőtt Fotó: Nagy Balázs

Igazán pazar fordulón vannak túl megyénk vízilabdaklubjai, hiszen az ajkai, fűzfői és pápai játékosok ötből ötször győztesen hagyták el a medencét az elmúlt hétvégén. A Cápa Vízilabda Klub a Kaszás Barnabás, Englert Marcell, Fejes Milán (1), Nagy Botond, Novák Levente, Szűcs Mátyás, Boldizsár Levente (4), Németh Balázs (2), Horváth Zsombor (1), Pál Botond, Magyar Tamás, Szántó Soma, Korbély Csongor összeállításban az ajkai Kristályfürdőben fogadta a Győri VSE együttesét, és a 4:1-es utolsó negyednek köszönhetően végül 9:5-re győzni tudott.

A Balaton Vízilabda Klub ifjúsági és serdülő csapata két meccsen huszonnyolc gólt lőtt Fotó: Nagy Balázs

Pfaff Péter csapata így továbbra is életben tartja bajnoki reményeit, hiszen az utolsó forduló előtt csak az egymás elleni mérkőzés eredménye miatt szorul a Pécs mögé.

A fűzfői Balaton Vízilabda Klub Pápán vendégeskedett az alsóházi rájátszás ötödik játéknapján, ahol a Nagy Dominik (1), Bendicsek Bálint (4), Holubecz Zalán (5), Nagy Zoltán (3), Papp Le-vente, Kurucz Márton (4), Brodmann Máté (1), Kiss

Dániel (5), Marosi Bálint, Petrohai Bence (3), Szabó Bence (2) összetételű kerettel előbb 12:4-re legyőzte a Velence-Sportliget alakulatát, majd 16:5 arányban az ESMTK-t is.

A Kerekes Csongor vezette BVK két győzelmének köszönhetően az utolsó forduló eredményeitől függetlenül bebiztosította csoportgyőzelmét azelőtt a Pápa előtt, mely két sikerével igen közel került az alsóház második helyének megszerzéséhez. Cseh László gárdája a Konczos Gilbert, Mészáros Martin, Krivácsy Zoltán (4), Kovács Kristóf (2), Burján Ernő (1), Bence Ádám (6), Megyeri Magor, Csikos Máté (10), Kovács Bendegúz, Wielder Dominik, Megyeri Hunor (5), Bálint Zoltán, Kerpel Péter összeállításban 16:3-ra nyert a Szekszárdi SKV, majd 12:7-re a Velence-Sportliget ellen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában