MEGYEI KÖRKÉP

2018.04.18. 20:46

Bravúros polányi siker a megye I-ben

A várpalotaiak - kapusuk vezetésével - jól állták a sarat az éllovas ellen, de az esélyesebb vendégek megérdemelten gyűjtötték be a három pontot. Bravúros sikert aratott a Magyarpolány, a Zirc legyőzte a Gyulafirátótot. Szerdán elmaradt meccseket pótoltak az MTD Hungária megye I-es labdarúgó-bajnokságban.

Horváth Gábor

VBSK-Balatonfüredi FC

0:2 (0:1)

Várpalota, 80 néző. Jv.: Pilinger K. Várpalotai BSK: Közép – Horváth R., Hulka, Kalapács, Borbás (Mária), Bogdán (Mundi), Szabó G. (Nagy R.), Dudás (Sanda), Lukács, Zsupek, Papp R. Edző: Pencz Norbert.

Balatonfüredi FC: Fogarasi – Emperger, Rápó, Imre (Molnár R.), Tóth G. (Szurok), Szabó P. (Henn), Kós, Szőllősi, Pálfi M. (Krén), Udvardi, Lattenstein. Edző: Beszédes Sándor. Gólszerzők: Tóth G., Emperger.

A jól játszó Füred nem találta a rést a szervezett, összeszedett Várapalota védelmén. A vendégek végül egy vitatható 11-essel szereztek vezetést. A folytatásban mindkét oldalon akadtak helyzetek, majd a Füred átvette az irányítást és ziccereket dolgozott ki. A kiváló napot kifogó Közép kapusnak köszönhetően nem lett nagyobb arányú a hazai vereség.

Jók: Közép, a mezőny legjobbja, Kalapács, Papp, ill. Imre, Tóth G.

Tudósított: Pencz Norbert.

Zirc-Dudar-Gyulafirátót

5:1 (3:0)

Zirc, 50 néző. V.: Nagy. FC Zirc-Dudar: Jelencsics – Vörösházi, Nagy K., Papp, Barcza, Orbán, Nagy M., Takács, Pavelka, Petróczi, Turner. Edző: Nagy Krisztián. Gyulafirátót SE: Károlyi – Horváth, Ring, Végh, Mogyorósi, Szabó, Rácz, Kövesi, Tímár, Kálmán, Olasz. Edző: Polonkai Csaba.

G.: Barcza 3, Orbán, Papp S., ill. Kövesi.

Az első perctől kezdve gólratörően, eredményesen játszott a hazai csapat. A Gyulafirátót kevés veszélyt jelentett a kapura, megérdemelt sikert aratott az FC Zirc-Dudar.

Jók: Takács, Orbán, Vörösházi, Barcza, a mezőny legjobbja, ill. Kövesi, Olasz.

Tudósított: Kottyán Károly.

Magyarpolány-Kristály

3:2 (1:1)

Magyarpolány, 100 néző.

Álmosan kezdődött a meccs. A Kristály fölényben játszott, de az első félidő döntetlennel zárult. A második játékrészben a hazaiak akaratban és lelkesedésben felülmúlták ellenfelüket és a helyzetek alapján megérdemelten nyertek.

Jók: Bencsik, Gottfried, Molnár, ill. Szabó Z., Mészáros.

Tudósított: Piri Ottó.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában