VUKE

2018.03.20. 20:40

Dicséret a kosaraspalántáknak

Két korosztály számára rendezték meg nagy sikerrel a Kosárpalánta elnevezésű vetélkedőt, ahol a Veszprémi Utánpótlás Kosárlabda Egyesület (VUKE) mindkét csapata kiválóan szerepelt.

B. Virág Rita

A versenyen a VUKE U8-as korosztálya is nagyszerűen helytállt Fotó: Mérész Csaba

A székesfehérvári rendezvényen U10-es és U8-as korosztályú csapatok versengtek különböző ügyességi, gyorsasági és kosárlabdás feladatokban. Fehérvárról, Várpalotáról, Velencéről érkeztek az alakulatok. A labdavezetés, az akadályfutás és a szlalomfutás mellett a két labdás kidobó és a megmentős dobóverseny is remek kihívás volt.

A fiatalabbakat szólították először parkettre. A veszprémiek Mérész-Fitos Mariann edző vezetésével nagyszerűen helytálltak, és – bár nem hirdettek hivatalosan végeredményt – a második helyen zártak volna a pontszámok alapján.

Külön meg kell említenünk, hogy ebben a csapatban több óvodáskorú is helyet kapott, nemcsak elsős és másodikos gyerekek.

Az U10-eseket Kertész Zsolt utánpótlás-szakágvezető készítette fel.

A versenyen a VUKE U8-as korosztálya is nagyszerűen helytállt Fotó: Mérész Csaba

A leendő kosarasok derekasan küzdöttek, s bár tudjuk, hogy a részvétel a legfontosabb, ám a fiatalokat nagy büszkeséggel töltötte el, hogy a képzeletbeli dobogó harmadik fokára állhattak volna fel.

Valamennyi résztvevő egy pólóval gazdagodott. A kicsik kulacsot, a nagyok pedig tornazsákot kaptak még ajándékba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában