foci

2017.10.13. 12:14

Dobogón végeznének az úrkútiak

Nem ígéri, hogy megismétli tavalyi csodagólját, de azt mondja, ha esetleg mégis összejön, biztos nem veszi majd megint kamera. Az úrkútiak irányító középpályása dobogóra várja csapatát, vele beszélgettünk a 10. forduló előtt.

Horváth Gábor

Tróbert Attila alapember az úrkútiaknál, elsősorban a támadásépítésért felelős, de a gólszerzéssel sincs gondja Fotó: Nagy Lajos

Tróbert Attila mosolygott, amikor megemlítettük neki az előző szezonban lőtt csodagólját. Azt, amelyre a Veszprém megyei futballt követők sokáig fognak emlékezni. Az Öskünek lőtt találata (egy jobbról érkező beadást mellre vett, majd 14 méterről kapásból ollózva a hálóba zúdított) az országos sajtót is bejárta idén májusban.

- Sokszor eszembe jut. Nem hiszem, hogy valamikor újra összejön, de ha esetleg igen, épp biztosan nem lesz ott kamera – mondta lapunknak a technikás középpályás, aki ebben az idényben hét meccsen két találatnál jár. Nem ő a gólvágó, de nincs is erre szükség, hiszen van kit kiszolgálni. A 43 esztendős Korpos Tibor eddig 14 alkalommal keserítette az ellenfeleket.

Tróbert Attila alapember az úrkútiaknál, elsősorban a támadásépítésért felelős, de a gólszerzéssel sincs gondja
Fotó: Nagy Lajos

- Még a füléről is bepattan – jegyezte meg „kollégájáról” viccesen Tróbert Attila, hozzátéve: nagyon szeretik és tisztelik a korelnök mesterlövészt.

A középpályás az idei Úrkútról kérdésünkre elmondta, csapata jó formában van és nagyon egységes. – Minőségi erősítések érkeztek a nyáron, akik ráadásul hamar be tudtak illeszkedni. Megcélozzuk a dobogót, szeretnénk minél előbb végezni – jelentette ki Tróbert Attila, aki természetesen a soron következő játéknap párosításait is elemezte.

MTD Hungária megye I-es labdarúgó bajnokság, 10. forduló, Úrkút SK (3.)-Balatonalmádi SE (9.): – Csak a győzelem az elfogadható, hazai pályán főleg. Az Almádi szervezett, de odafigyeléssel és megfelelő koncentrációval otthon tudjuk tartani a három pontot.

Balatonfüredi FC (1.)-Ugod (13.): – A múlt héten kiderült, hogy a Füred is verhető, így talán izgalmasabb lesz a bajnokság. Az Ugod harcias és szívós ellenfél, azonban szerintem a hazaiak behúzzák a meccset.

Peremarton SC Berhida (16.) – FC Zirc-Dudar (10.): – A Zirc erősebb csapat, szerintem idegenben is le tudja győzni a Peremartont. A vendégeknek több olyan játékosuk is van, akik előre játékban kiemelkedően tudnak teljesíteni.

Várpalotai BSK (4.)-Tihanyi Fc (2.): – Az előző forduló után mindkét csapat javítani szeretne. Hasonló képességű, hasonló játékerejű együttesekről van szó, én a döntetlennek örülnék.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=32&v=2G6tqsQfqiw

Ajka Kristály (5.)-Gyulafirátót SE (12.): – Úgy gondolom, szoros meccs lesz, de a Kristály otthon tartja a pontokat.

Fűzfői AK (15.)-Devecser SE (6.): – Ez is rangadó. A Fűzfő szervezett, egységes és otthon bitang erős, szerintem ők nyernek.

Magyarpolány (15)-Sümeg VSE (8.): – A Sümeg egy fokkal jobb, a Polány viszont otthon játszik, a hazaiak jók lesznek egy döntetlenre.

Csetény SE (11.)-Péti MTE (14.): – A csetényiektől a kupában kikaptunk, a bajnokságban nyertünk ellenük. Hazai pályán, úgy gondolom, nyernek, igaz, a pétieket idén még nem láttam.

Utóbbi két meccset vasárnap, a többi a találkozót szombaton rendezik, a kezdési időpont 15 óra. Az interneten (a megyei futballigazgatóság youtube csatornáján) ezúttal a FAK-Devecser derbit lehet élőben nyomon követni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában