Motax

2017.11.10. 20:25

Egy győzelemmel előrébb léphetne a Motax KC

Újabb fontos ütközet vár a Motax KC Pápa kosárlabdacsapatára, amely ezúttal a Soproni Sportiskola vendégeként próbálja meg gyarapítani győzelmei számát a férfi kosárlabda NB I/B zöld csoportjában.

B. Virág Rita

A Motax KC Pápa (a labdával Horváth A.) nincs túl jó passzban az utóbbi hetekben Fotó: Penovác Károly

Az idei évad egyelőre nem a Motax sikereitől hangos. A pápai kosárcsapat bizakodva vágott neki az idénynek, ám néhány hét után elveszítette az egyik legjobb játékosát, a Veszprémből érkezett Hegedűs Attila végül Ausztriába igazolt.- Sajnos a héten tovább fogyatkoztunk, mert Magyari Viktor is jelezte, hogy munkahelyi elfoglaltságai miatt nem tudja vállalni a további szereplést. Két másik fiatal is hasonló cipőben jár.

A Motax KC Pápa (a labdával Horváth A.) nincs túl jó passzban az utóbbi hetekben Fotó: Penovác Károly

Hegedűs pótlásáról mielőbb gondoskodnunk kell, mert így könnyen bajba kerülhetünk. Viszont azt is tudomásul kell venni, az anyagi lehetőségeink ennyire elegendőek - összegzett Vajda József, a Motax KC szakmai igazga- tója.Vasárnap a Soproni Sport-iskola otthonában vendégeskednek a pápaiak. A soron következő riválisról Vajda József elmondta, öt játékos az élvonalbeli nagy csapat keretének a tagja. A soproniak eddig 4:2-es mutatóval bírnak, és jelenleg ötödik helyen állnak a zöld csoport táblázatán, míg a Pápa 2:5-ös statisztikával a tizedik pozíciót foglalja el.A mérkőzést vasárnap 16 órakor rendezik meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában