veszprém

2018.07.17. 21:49

Elérhetőnek tűnik a régi nagy futsalos cél

A veszprémi futsalosok az elmúlt években hiába „üldözték” a dobogós helyezést az NB I-ben, nem jött össze a hőn áhított eredmény. Most ismét nagy a fogadkozás: végre megtörnék a rossz sorozatot.

Horváth Gábor

Tatai József az elmúlt évek legeredményesebb veszprémi futsalosa, a remek játékos góljaira jövőre is szükség lesz

Fotó: Balogh Ákos/Napló

A klub hagyományos nyári sajtótájékoztatóján elhangzott: az új igazolások magas minőséget képviselnek, s segítségükkel, illetve a csapat régebbi tagjaival végre szeretnék elérni a hőn áhított dobogós helyezést.

A bakonyiaknak az újakkal kiegészülve igazi egységgé kell kovácsolódniuk, s akkor jó eséllyel pályázhatnak céljaik elérése. Madarász János edző is azt hangsúlyozta, hogy bízik benne, mindenki felnő a feladathoz. A szakember megjegyezte: a nyári felkészülés egyik fő feladata lesz, hogy megfelelő taktikát alakítsanak ki az új összetételű gárdához.

Tatai József az elmúlt évek legeredményesebb veszprémi futsalosa, a remek játékos góljaira jövőre is szükség lesz
Fotó: Balogh Ákos/Napló

A 1. Futsal Club Veszprém továbbra is számíthat az utóbbi időszak legeredményesebb játékosára, a csapatkapitány Tatai Józsefre. Az előző szezonban az alapszakaszban 28 (ezzel a győri Constantino mögött, legeredményesebb magyarként második lett a mesterlövészek listáján), a rájátszásban 14 gólt szerzett futsalos szintén optimista a jövőt illetően. A válogatott futsalos elmondta, szerinte jó társaságot alkotnak majd, szeretnének a bajnoki pontvadászat mellett a Magyar Kupában is jól szerepelni.

Az 1. FCV az előző idényben ötödik lett a bajnokságban, előtte a negyedik helyet szerezte meg. Az együttes az elmúlt években többször volt már mindkét pozícióban az élvonalban, így érthető az igény, hogy szeretne dobogóra lépni.

A 2018/2019-es idény szeptember elején veszi kezdetét a futsal NB I-ben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában