Cápa utánpótlás

2018.07.17. 21:42

Értékes helyezéseket szereztek a balatoni úszok

Három fiatal sportoló képviselte a Balaton Úszó Klubot a közelmúltban Miskolcon megrendezett Cápa utánpótlás országos bajnokságon.

B. Virág Rita

Vattai András Bartalus Mirtillel és Karancsi Rékával Fotó:BÚK

A viadalon a 2006–2007-es születésű fiúk, valamint a 2007–2008-as születésű lányok mérték össze erejüket. Az ob-n azok a tehetséges úszók vehettek részt, akik év közben az egyes versenyszámoknál meghatározott szintidőket teljesítették.

A BÚK három fővel vett részt az eseményen, akik valamennyien becsülettel megállták a helyüket és jó formát mutatva versenyeztek a négy napon át.

Vattai András Bartalus Mirtillel és Karancsi Rékával Fotó:BÚK

Bartalus Mirtill háromszor jutott döntőbe, 100 és 200 mellen egyaránt az ötödik helyet szerezte meg, míg 400 vegyesen a hatodik helyen csapott célba. Mirtill ebben a számban egyébként négy másodpercet faragott egyéni legjobb időeredményéből.

Karancsi Réka kétszer jutott fináléba. Előbb 50 gyorson a pontszerző hetedik helyen zárt, aztán 200 gyorson lett nyolcadik

Eszenyi Mór remek egyéni csúccsal jutott a 200 hát döntőjébe, ahol ő is a klubnak még fontos pontokat jelentő nyolcadik helyen végzett.

Vattai András, a fiatalok edzője elégedetten nyilatkozott az ob után, úgy vélekedett, tanítványai megállták a helyüket, sok pontot gyűjtöttek az egyesületnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában