Nem született találat a rangadón

2018.04.23. 14:35

Az éllovas és a második helyezett döntetlent játszott egymással a megye II-ben

Kiállítás igen, gól nem született a forduló rangadóján az MTD Hungária megye II-es labdarúgó-pontvadászat 20. játéknapján.

Horváth Gábor

A Herendi PSK (kék mezben) és a Badacsonytomaj nem bírt egymással a hétvégi derbin Fotó: Pesthy Márton/Napló

Nemesvámos-Csabrendek 5:1 (5:0)

Veszprém, 100 néző. Jv.: Lukács I. Nemesvámosi LSE: Szűcs B. – Szűcs G., Bazsó (Marosvölgyi), Varga N., Cser, Czvetkó (Kádár), Babai, Bényi, Finta, Szaknyéri, Tóth A. (Cseresznyés).

Csabrendek FC: Pados – Takács, Orsós, Bodó, Bors, Bartha, Fazekas, Szöllősi, Kizmus, Busa, Auer.

Gólszerzők: Bényi (2), Tóth A., Szűcs G., Cser, ill. Bartha.

Nagy önbizalommal kezdte a mérkőzést a hazai csapat, a félidő felére vezetést is megszerezték a nemesvámosiak. Ezt követően fegyelmezett játékának köszönhetően az NLSE uralta a mérkőzést, amelyet negyed óra alatt el is döntött. A második játékrészben több komoly helyzetet alakított ki Marosvölgyi Tamás csapata, de gólt már nem szerzett. Ellentétben a vendégekkel, akik egy kontratámadásnak köszönhetően Bartha Zoltán találatával szépítettek.

Jók: Szűcs, Varga, Bényi, Finta, Babai, ill. Busa.

Tudósított: Cser Csaba.

Öskü FC-Szentantalfa 1:2 (1:2)

Öskü, 50 néző. Jv.: Szabó L. PV 2000 Öskü FC: Horváth M. – Peintler, Török, Lóczi, Lovas, Talián, Balai, Dániel, Bódis B. (Nagy D.), Sándor, Bódis R. Szentantalfa NVSE: Oláh – Borda, Tóth K., Lele, Dombi, Szigeti, Molnár E. (Pető), Csillag, Nagy Zs., Róka (Piltman), Cséri.

Gólszerzők: Sándor, ill. Csillag, Dombi.

Az első félidő elején egy védelmi hiba miatt korán hátrányba került a hazai alakulat. A továbbiakban felváltva kerültek helyzetbe a csapatok. A vendégek 11-esből növelték az előnyüket, majd a félidő végén az Öskü egy szép kapáslövésből szépített Sándor révén. A második félidőben rengeteg helyzetet alakított ki a hazai csapat de a jól védekező és a helyzeteket jobban értékesítő vendégek diadalmaskodtak.

Korrekt játékvezetés mellett az Öskü megérdemelte volna legalább az egyik pontot.

Jók: Lóczi, Lovas, Balai,Török, ill. mindenki.

Tudósított: Hornyák György.

Nemesszalók-Csopak 2:5 (1:4)

Nemesszalók. Jv.: Hegyi Z. Egyetértés SE Nemesszalók: Horváth M. – Hegedűs (Bálint), Kálmán, Lőrincz, Varga M., Budavári, Kocsis, Lőke, Talabér, Varga D., Vágenhoffer. Csopak SC: Pájer – Zemen, Pap, Békési, Kemény, Tar (Kányai), Füle, Tislér, Gelencsér, Szekeres, Dudás.

Gólszerzők: Vágenhoffer, Lőrincz, ill. Füle András (3), Gelencsér, Pap.

A Herendi PSK (kék mezben) és a Badacsonytomaj nem bírt egymással a hétvégi derbin Fotó: Pesthy Márton/Napló

Herendi PSK-B.-tomaji SE 0:0

Herend. Jv.: Ákos D. Herendi Porcelán SK: Kurek – Albrecht, Giron, Sóskuthy Z., Meleg, Molnár R., Sóskuthy B., Prodanovits, Teimayer, Bachstetter, Králl.

B.-tomaji SE-Bonvino: Szombathelyi D. – Baumann, Tombor, Lübkemann, Csík, Kiss G. (Mékli), Kiss J., Kiss M., Csala, Horváth A., Kocsor.

Kiállítva: Giron (89.).

Tapolca-Somló SC 5:0 (0:0)

Tapolca, 80 néző. Jv.: Görög I. Tapolca: Schmidhoffer – Bardon (Hován), Pölczmann, Kovács M., Péber (Kustán), Dobján, Kertész, Nagy M. (Szabó B. helyett), Molnár Zs., Hadnagy (Berki), Horváth Á.

Somló SC: Szente – Máhl, Kiss J., Homlok (Bágyi), Orsós, Székely, Varga Z., Orvos Nagy, Vér, Lakner, Papp D.

Gólszerzők: Hadnagy (2), Dobján, Berki, Szabó B.

A múlt heti bravúros döntetlent követően a vasárnapi hőségben a Somló csapatát látta vendégül a Tapolca.

Az első félidő teljesítményére az időjárás nagymértékben rá nyomta a bélyegét. Ritmustalanság volt jellemző a hazai támadásépítésre és a védekezésre egyaránt.

A szünet után sokkal stabilabban és ötletesebb futballozott a Tapolca. A vezetés megszerzését követően megnyugodtak a fiúk, a cserék egyértelműen minőségi javulást hoztak és ekkortól gyakorlatilag borítékolható volt a győzelem.

A mérkőzés végére a sportszerű vendégek teljesen elkészültek erejükkel, és nagyobb koncentrációval akár két számjegyű különbségűre is alakulhatott volna a végeredmény.

Jók: mindenki, ill. ill. Szente, Vér, Papp.

Tudósított: Szabó Sándor.

Tótvázsony SE-Ősi PSK 3:2 (2:2)

Tótvázsony. Jv.: Pilinger K. Tótvázsony SE: Vodenyák – Marton, Szabó Z., Steierlein (Lénárt), Horváth G., Mekler (Zabó), Balogh T., Balogh I., Tóth Á., Kishalmi (Mayer), Csizmazia.

Ősi PSK: Simonyai – Gézárt, Tolner T., Skabla, Rauch, Kovács K., Bíró, Steigler, Bátor, Jancsek, Deák.

Gólszerzők: Mayer, Horváth G., Balogh I., ill. Deák, Kovács K.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában