1. FC Veszprém

2018.02.22. 21:29

Futsal: Vérbeli rangadó lesz

Közvetlen üldözőjéhez, a hetedik helyen álló Ferencvároshoz látogat pénteken este az 1. FC Veszprém csapata az NB I-es futsalbajnokságban.

Bényi Kálmán

Az 1. FC Veszprém idegenben próbálja meg gyarapítani a pontjait Fotó: Penovác Károly

Hétfőn értékes döntetlent ért el a Veszprém a listavezető ellen.

- A Berettyóújfalu elleni döntetlennel ismét bizonyította csapatom, hogy mekkora elszántság és tartás van benne – mondta Madarász János, a veszprémiek szakvezetője.

- Egy héten belül a második kőkemény ütközet vár ránk, ráadásul idegenben. Nagyon fontos lenne számunkra a három pont megszerzése, hogy egy kicsit leszakítsuk a Fradit magunkról, ám az eddigi tendencia azt mutatja, idegenben nem igazán megy nekünk a játék. A hétfői iksz azonban lendületet, erőt, magabiztosságot adhat a fiúknak – fogalmazott a mindenre elszánt szakvezető.

Januárban a két csapat őrült meccset vívott egymással. Akkor a Fradi a 38. percig 4:2-re vezetett, ám a Veszprém elképesztő hajrába kezdett, két perc alatt megfordította a mérkőzést, és 5:4-es diadalt aratott.

Az 1. FC Veszprém idegenben próbálja meg gyarapítani a pontjait Fotó: Penovác Károly

Pénteken 20.30 órakor sérülés miatt nem léphet pályára Boromisza Gábor, valamint Tar Tamás is a maródiak listáján szerepel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában