veszprém

2018.01.15. 20:36

Futsalvereség idegenben

Vereséget szenvedett idegenben az 1. FC Veszprém a futsal élvonal 13. fordulójában hétfőn este.

Horváth Gábor

Az 1. FC Veszprém (kékben Tar Tamás) visszacsúszott a tabella hatodik helyére Fotó: Balogh Ákos

Nyírgyulaj-1. FCV 5:3 (2:0)

Nyírbátor. V.: Flinta, Viczián, Szelezsán. Nyírgyulaj KSE: Pallai – Tóth, Nagy I., Siska, Sánta. Csere: Végső, Opre, Faragó, Szabó, Lovas, Kerti, Gömze, Orosz, Nagy B. Edző: Lovas Norbert. 1. Futsal Club Veszprém: Schmidmajer – Tatai, Tar, Püspök, Boromisza D. Csere: Spandler, Gregus, Fehér, Apatini, Ruzsicska, Bencsik, Kellner, Bognár. Edző: Madarász János.

Gólszerző: Sánta (8., 14.), Nagy I. (28., 33., 39.), ill. Tatai (34.), Apatini (36.), Bencsik (37.)

Az 1. FC Veszprém (kékben Tar Tamás) visszacsúszott a tabella hatodik helyére Fotó: Balogh Ákos

Az ötödik helyen álló veszprémiek idei második mérkőzésükön, hétfőn a hatodik Nyírgyulaj otthonába látogattak. A két csapat őszi összecsapását simán nyerte a bakonyi gárda, ám mindenki tisztában volt vele, ezúttal egy háromesélyes rangadó következik.

A hazaiak kezdték jobban a meccset, a Nyírgyulaj két gólos előnnyel mehetett pihenőre. A második félidőben tovább tudta növelni előnyét a nyírbátori csapat, ám a félidőben bekapott második találatra a Veszprém hárommal válaszolt (4:3). Megnyílt az esély az egalizálására/fordításra, azonban a vendégek nem tudtak már betalálni, s az utolsó percben a mesterhármasig jutó Nagy I. döntötte el a meccset.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában