NB II

2018.07.15. 10:04

Gól nélkül maradtak az ajkaiak

Az NB II-es Mosonmagyaróvár otthonában játszott edzőmérkőzést szombaton az FC Ajka NB III-as labdarúgócsapata.

Horváth Gábor

Mosonmagyaróvár-FC Ajka 2:0 (0:0)

Mosonmagyaróvár, 80 néző. V.: Móri. FC Ajka: Horváth D. (Balogh) – Köles (Bonivárt), Pákai (Nagy E.), Erdei, Szabó (Kalász), Kenderes, Csizmadia, Horváth P. (Major), Illés (Tóth), Oláh (Markó), Pavlitzky (Kovács Á.). Edző: Schindler Szabolcs.

A 75. percben egy gyors hazai kontránál az ajkai védők hibáját kihasználva szerzett vezetést Eszlátyi révén a hazai csapat, 1:0.

A 76. percben a vendégek még fel sem ocsúdtak a bekapott találat miatt, mikor vágó 11 méterről a bal felsőbe helyezett, 2:0.

Az ajkaiak alakították ki a helyzeteket, de a gólokat a Mosonmagyaróvár rúgta.

Schindler Szabolcs: – Az első félidőben folyamatos volt a játékunk, többet volt nálunk a labda, mint magasabb osztályú ellenfelünknél. Helyzetünk is több volt. A második félidőben ugyanez volt a helyzet, kapufát is lőttünk. Védekezésünk hibáit, figyelmetlenségünket gólokkal büntette a hazai csapat. Fontosak az ilyen mérkőzések, csak ilyen ellenfelek ellen tudunk fejlődni.

A legközelebb szerdán, Győrben lép pályára az ajkai együttes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában