erős hátszélben

2017.10.14. 19:33

Kétgólos hátrányból állt fel a VLS Veszprém

Hiába vezetett már 2:0-ra a III. Kerületi TVE, a VLS mégis ponttal térhetett haza, miután nagyszerűen küzdött a csapat.

B. Virág Rita

III. Ker. TVE-VLS Veszprém 2:2 (2:0)

Budapest. Jv.: Borbás B. III. Kerületi TVE: Palásthy – Gálfi, Domokos, Móczó, Szkunc (Kaszai), Madarász, Hamar (Szilágyi), Kenesei, Kiss D., Nyárasdi, Grúz. Edző: Tóth András.

VLS Veszprém: Szűcs – Felber, Kocsis, Kókány, Bene, Polareczki, Gunther (Irmes), Gulyás, Boromisza, Dobsa (Szabó B.), Simon. Edző: Orbán Tamás.

Gólszerzők: Kenesei (44. tizenegyesből), Hamar (12.), ill. Irmes (89. tizenegyesből), Szabó B. (66.).

Elég gyorsan vezetéshez jutottak a hazaiak, a 12. percben Hamar egy jól eltalált lövésből vette be Szűcs kapuját, 1:0. Pár perc múlva Kovács kapott remek bejátszást, a szabályos fejesgólt azonban érvénytelenítette a játékvezető. Az egykori válogatott, Kenesei Krisztián a játékrész utolsó percében tizenegyest harcolt ki, a büntetővel 2:0-ra alakult az állás.

A szünet után magára talált a VLS, fokozatosan vette át az irányítást az egyre jobban fáradó fővárosiakkal szemben. Szabó B. és Irmes beállása is lendületet hozott a vendégeknek. A bakonyiak sorra alakították ki helyzeteiket, amelyekből a 66. percben egyet sikerült is gólra váltani, Szabó B. fejelt a III. kerületiek hálójába, 2:1.

Továbbra is nyomott a Veszprém, csak az volt a kérdés, mikor talál be újra. A hajrában aztán Irmest vágták fel a tizenhatoson belül, a sértett biztosan értékesítette a megítélt tizenegyest, 2:2.

A Veszprém küzdeni tudásból ezúttal jelesre vizsgázott, és megérdemelten szerzett pontot a III. Kerületnél. Igaz, ehhez három szabályos gól is kellett.

Orbán Tamás: – Gratulálni tudok a srácoknak, hogy ekkora hátszélben, 2:0-nál is talpra álltak és nem adták fel. A csapat tartását jelzi ez a pontszerzés.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában