megye I.

2018.05.03. 21:14

Kiesési rangadó Peremartonban

A listavezető Balatonfüredi FC és a második helyen álló Úrkúti SK is hazai környezetben lép pályára hétvégén az MTD Hungária megye I-es labdarúgó-bajnokságban.

Horváth Gábor

A Zirc-Dudar (balra a múlt héten duplázó Orbán Péter) Magyarpolányban játszik Fotó: Penovác Károly / Napló

Balatonfüredi FC (1.)-Balatonalmádi SE (5.): Semmi jel nem utal arra, hogy a balatonfüredi menetelés megtörne, vagy akár kicsit is megtorpanna. Az október eleje óta csak sikereket arató bajnokaspiránst nagyon megszorongatni sem tudják az ellen-

felek, az Almádi ráadásul nincs is formában, két vereség után áll.

Peremarton SC Berhida (16.)-Ugod SE (14.): Igazi alsóházi derbi. A sereghajtó hosszú idő után szerzett ismét pontot, Zircen ikszelt, ám a döntetlenekkel nem sokra mennek a peremartoniak. Az Ugod tűnik erősebbnek, ám a hazai pálya közel kiegyenlíti az esélyeket.

Ajka Kristály (6.)-Devecser SE (12): Mondhatni, hullámvölgyben van a Kristály, az ajkaiak négy meccset vívtak meg nyeretlenül, s legutóbbi három fellépésükön kikaptak. Ez persze még nem jelenti azt, hogy a Devecser elbízhatja magát, izgalmas-küzdelmes szomszédvári rangadóra készülhetnek a nézők.

Várpalotai BSK (7.)-Gyulafirátót SE (11.): Mindkét együttes felfelé ívelő formát mutat. A VBSK két találkozót húzott be egymás után, és a múlt héten a Gyulafirátót is értékes sikert aratott, a Kristályt győzte le. A házigazda tűnik esélyesebbnek, meglátjuk, mennyire tud élni ezzel.

Úrkút SK (2.)-Péti MTE (15.): Hét gólt kapott és egyet sem lőtt a Péti MTE legutóbbi két bajnokiján, pedig a csapat a kiesés ellen harcol. Ráadásul most borítékolható az újabb zakó, hiszen az úrkútiak komoly lendületben vannak, plusz hazai pályán különösen nehéz elképzelni a botlásukat.

A Zirc-Dudar (balra a múlt héten duplázó Orbán Péter) Magyarpolányban játszik Fotó: Penovác Károly / Napló

Fűzfői AK (8.)-Sümeg VSE (4.): Öt pont a felek közötti különbség, de a FAK két meccsel kevesebbet játszott. A sümegiek szép csöndben fellopóztak a közvetlen élmezőny mögé, pedig a múlt hé-ten nem tudták megverni a Magyarpolányt, ám már hosszú ideje nem találtak legyőzőre. A Balaton-parti alakulat az előző körben alulmaradt Devecserben, így most biztosan javítani szeretne.

Községi SE Magyarpolány (10.)-FC Zirc-Dudar (13.): Továbbra is jó formának örvend a Magyarpolány, s ez nem mondható el a Zirc-Dudarról, amelynek pedig kellenének pontok. A házigazda jobb esélyekkel száll harcba.

Csetény SE (9.)-Tihanyi FC (3.): A múlt héten váratlan hazai vereséget szenvedett a Tihanyi FC, s a csetényi kirándulás sem ígérkezik könnyűnek. A Csetény SE két siker után áll, és egyáltalán nem tűnik esélytelennek a leendő bronzérmessel szemben.

A mérkőzések egységesen 17 órakor kezdődnek, Magyarpolányban és Csetényben vasárnap, a többi pályán szombaton.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában