veszprémi Centrum SE

2018.03.20. 20:59

Kitettek magukért a bakonyi szumósok

A Komárom-Esztergom megyei Csolnokra látogatott a veszprémi Centrum SE szumócsapata. A településen gyerek és felnőtt országos bajnokságot, illetve utánpótlás Eb-válogatóversenyt rendeztek.

Horváth Gábor

Szecsődi Máté remekül teljesített, és magyar bajnoki címet szerzett Fotó: Janku Ferenc

- Csapatunk legeredményesebb versenyzője Szecsődi Máté volt, aki lehengerlő győzelmeivel magyar bajnoki címet szerzett az ob-n. Második helyen végzett Jámbor Levente és Nagy Patrik. A dobogó harmadik fokára állhatott Kis Máté és az első versenyén induló Sallós Martin, valamint a felnőtt korosztályban újoncként bemutat-kozó Jónás Jácint. Különdíjat kapott Presits Péter és Boros Noel – tudtuk meg Janku Ferenc edzőtől, klubvezetőtől.

Az utánpótlás-válogatóversenyen az U12-es korosztálytól az U23-as korcsoportig küzdöttek a fiatalok az Európa-bajnoki csapatba kerülésért.

Szecsődi Máté remekül teljesített, és magyar bajnoki címet szerzett Fotó: Janku Ferenc

A veszprémiek szorgosan gyűjtögették a pontokat: Nagy Gergő a dobogó legfelső fokára állhatott, Pallósi Bence ezüstérmes lett, míg Jámbor Kristóf a harmadik helyen végzett. A sorozat még nem ért véget, májusban folytatódik a küzdelem. Akkor az U12-es és az U16-os kor- osztálynak rendeznek országos bajnokságot, a többiek (gyermek, U14, U18, U21, U23, valamint a felnőtt korcsoport) Eb-válogatón vesznek részt.

- A következő időszak meghatározó lesz csapatunknak, hiszen valamennyi korosztály számára ez az utolsó kiemelt verseny az Eb-k előtt. Már csak itt lesz lehe-tőség arra, hogy bárki is be-verekedje magát a válogatott keretbe, ezért bátran kijelenthetem, hogy az év legkeményebb versenye áll előttünk – mondta el Janku Ferenc.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában