Pápai Perutz FC

2017.11.10. 20:15

Közvetlen rivális ellen játszanak

Az elmúlt heti, Puskás Akadémia elleni rang-adóhoz hasonlóan a Pápai Perutz FC ismét közvetlen riválisával csap össze.

Haraszti Gábor

A pápaiak remekelnek, hét mérkőzés óta nem tudták őket két vállra fektetni Fotó: Penovác Károly

Marton Miklós ötödik helyen álló csapata az NB III-as labdarúgó-bajnokság 14. fordulójában a negyedik pozíciót birtokló Videoton II-höz látogat.A pápai együttes az előző játéknapon vesztett állásból fordította meg a meccset, 3:1-re nyertek Somogyi Richárdék, ezzel már a legjobb öt között szerepelnek a sárga-kékek.

- Örülök, hogy volt tartása a csapatnak, és 0:1 után sem kezdtünk el kapkodni, hanem csak a saját játékunkra koncentrálva, céltudatosan futballoztunk – emlékezett a Puskás elleni második félidőre a Perutz mestere.

- Úgy gondolom, már az első félidőben is a mi akaratunk érvényesült, egyedül a gyenge helyzetkihasználás okolható, hogy hátránnyal mentünk az öltözőbe. A második játékrészben szerencsére jobban ki tudtuk használni az ellenfél hibáit, amivel tovább tart a veretlenségi szériánk.A székesfehérvári és a pápai csapatot három pont különbség választja el a tabellán, Tímár Krisztián együttese is győzelemmel hangolt a vasárnapi találkozóra, a Vidi Csornán nyert 4:1-re. Marton Miklós szerint a válogatott szünete miatt az NB I-es keretből többen is visszajátszanak majd, ami természetesen megnehezíti a dolgukat, ám így sem fognak feltartott kézzel pályára vonulni.

A pápaiak remekelnek, hét mérkőzés óta nem tudták őket két vállra fektetni Fotó: Penovác Károly

- Egy fiatal, hajtós, ambiciózus csapathoz látogatunk vasárnap, mellettük szól, hogy hazai pályán játszanak, ráadásul az első keretből várhatóan néhány labdarúgót Marko Nikolic „visszaad” kollégájának. Ettől függetlenül szeretnénk jó eredményt elérni, és emelt fővel elhagyni a pályát, ami, bízom benne, hogy pontban, pontokban mutatkozik majd meg. Láttam a Videoton II néhány meccsét, úgy gondolom, ők sem verhetetlenek. Szerintem az a csapat fog nyerni, amelyik kevesebbet hibázik és jobban ki tudja használni az ellenfél megingásait – meglátjuk, ki milyen napot fog majd ki.A meccset biztosan kihagyja Böröczky Bálint, akit egy könyöklés miatt mentővel kórházba kellett szállítani a Puskás elleni meccsről, mi-után elveszítette eszméletét. A balhátvéd szerencsére már jobban van, agyrázkódás miatt pár napot kórházban kellett töltenie, de csütörtökön hazaengedték az orvosok. Nem Böröczky lehet az egyetlen hiányzó, ugyanis Horváth Tamás és Skriba Máté játéka is kérdéses.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában