Havas nyitány

2018.02.22. 21:08

Labdarúgó-bajnokság: A Balatonfüred a megye I favoritja

Hétvégén újra futballcipőt húznak a megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság játékosai: megkezdődik a tavaszi szezon.

Bényi Kálmán

A Balatonfüred (feketében) megérdemelten vezeti a megye I-es tabellát Fotó: Pesthy Márton

A labdarúgó-bajnokság esélylatolgatására a magyarpolányiak játékos-edzőjét, Piri Ottót kértük fel.

Devecser (12.)-Peremarton (16.): – A Devecser nagyon erős pályaválasztóként, nem tudom elképzelni, hogy pontot veszítsen a nyitófor-dulóban.

Tihany (3.)-Zirc/Dudar (10.): – A hazaiak a találko-zó esélyesei, és ha a végel-számolásnál a dobogón szeretnének végezni, akkor mindhárom pontra szüksé-gük lesz.

Ajka Kristály (4.)-Úrkút (2.): – Igazi háromesélyes rangadó. Nüanszokon múlhat, hogy melyik csapat kerül ki a csatából győztesen. A szerencse dönthet.

Várpalota (6.)-Csetény (8.): – Bakonyi rangadó, azt is mondhatnám, hatpontos derbi. A hasonló erőt képvi-selő két gárda találkozóján pontosztozkodásra tippelnék.

Fűzfői AK (9.)-Balatonfüredi FC (1.): – A Füred folytatni szeretné jó sorozatát, és szerintem magabiztosan gyűjti be mindhárom pontot.

A Balatonfüred (feketében) megérdemelten vezeti a megye I-es tabellát Fotó: Pesthy Márton

Sümeg VSE (5.)-Balaton-almádi (7.): – Egy újabb hatpontos rangadó. Vendéggyőzelem esetén helyet cserélne

a két csapat egymással, de a döntetlen a reálisabb.

Péti MTE (15.)-Ugod (14.): – Kiesési derbi. A hazaiaknak mindenképpen nyerniük kell, azonban a jól kontrázó ugodiak ellen nagyon nehéz dolguk lesz.

Gyulafirátót (11.)-Magyarpolány (13.): – Több sebből is vérzünk, meghatá-rozó játékosaink sérültek, de bízom a fiúkban és a pontszerzésben.

A mérkőzéseket a rossz idő miatt a megye műfüves pályáin bonyolítják le. A sportprogramban megtalálható, ki hol játszik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában