összeállítottuk a forduló válogatottját

2017.09.18. 16:25

Gólzáporos volt a hétvége a foci megye I-ben

Igazán gólzáporos hétvégén vannak túl a labdarúgó megye I csapatai. A Balatonfüredi FC, az Úrkút SK és a Várpalotai BSK is elsöprő sikert aratott, de a többi meccsen sem fukarkodtak találatokban az együttesek. Összeállítottuk a forduló válogatottját.

Horváth Gábor

A hatodik fordulót rendezték meg az MTD Hungária megye I-es labdarúgó-bajnokságban, ahol a Balatonfüredi FC folytatta menetelését. A Balaton-partiak idei hatodik meccsüket is simán húzták be, 7:2-vel gázolták el a Sümeg VSE-t, a hazaiaktól a duplázó Sowunmi Thomas került be csapatunkba.

Gólzápor volt Úrkúton is, a házigazda 6:1-re verte a Peremarton SC Berhidát, Korpos Tibor ezúttal négy találatig jutott.

Ugyanezt az eredményt hozta a Várpalotai BSK-FC Zirc-Dudar meccs. Kalapács Roland háromszor volt eredményes és még a kapus Közép Gergely is a hálóba talált.

A forduló válogatottja

Az ugodiak első sikerüket aratták ebben a szezonban, tették ezt ráadásul idegenben, egy kifejezetten „nehéz pályán”.

A csapat 3:2-re nyert az Ajka Kristály vendégeként, Zsoldos Szilárd duplázott a találkozón, mellette Vesztergom Józsefet tettük be a hétvége legjobbjai közé.

A forduló rangadóját a Fűzfői AK nyerte, amely 2:0-val hozta a Balatonalmádi SE elleni szomszédvári derbit.

A FAK-ból Pál Gábor és Schneider József került be a játéknap legjobbjai közé.

A Devecser kissé nehezen érvényesítette a papírformát, de 1:2-es állásról végül 4:2-re hozta a Péti MTE elleni mérkőzést, amelyen Szélessy Péter kétszer is a kapuba talált.

Bár kétszer is vezetett a Magyarpolány Csetényben, Tálos Dávid mindkét alkalommal egalizált, majd a hazaiak biztosan szerezték meg (5:3) a pontokat.

Két remek formában lévő csapat találkozott egymással vasárnap Gyulafirátóton. A hazaiak szereztek vezetést, ám az utolsó 10 percben a vendég Tihanyi FC megfordította a meccset (2:1). A félszigetiek ezzel elvették a Rátót veretlenségét, az együttesből Stáhl Krisztián teljesítményét emeltük ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában