foci

2018.06.16. 20:58

BFC: maradnak a megye I-ben

Az osztályozó második mérkőzésén is vereséget szenvedett a Balatonfüredi FC, amely a következő szezonban is marad a megye I-ben.

Horváth Gábor

A Balatonfüredi FC-nek (csíkos mezben) nem sikerült kiharcolnia az NB III-as indulást Fotó: Penovác Károly

Szombaton az Eger csapatát fogadta a Balatonfüredi FC az NB III-as osztályozó második körében. Az első meccsen 5:1-re kapott ki a BFC, így nagy reményekkel nem várhatta a visszavágót.

A Balatonfüredi FC-nek (csíkos mezben) nem sikerült kiharcolnia az NB III-as indulást Fotó: Penovác Károly

A találkozón már a 10. percben előnyhöz jutott a Heves megyei bajnok, s mint később kiderült, ezzel a végeredmény alakult ki. Az Eger jutott fel az NB III-ba, a Füred marad megye I-es.

Eredmény: Balatonfüredi FC-Eger SE 0:1 (0:1).

Balatonfüred. Jv.: Dolnegó B.

Balatonfüredi FC: Mikler – Emperger, Reznyák, Rápó, Imre, Tóth G., Szabó P. (Pálfi), Kós, Grecsó, Udvardi (Szurok), Lattenstein. Edző: Laki Zoltán, Szalay Gábor.

Eger SE: Bollók – Galambosi, Farkas K., Fekete (Balogh M.), Antal, Vajda, Gresó, Titkó (Jakab L.), Busai, Benke, Lakatos.

Gólszerző: Vajda.

Kiállítva: Antal (85., Eger SE).

További eredmények: Sárvár-REAC 1:0 (0:0), hosszabbítás után, (gólszerző: Venczel, 116.), továbbjutott: a Sárvár 1:0-s összesítéssel.

Sajóbábony-Szajol 2:1 (1:0), (g.: Sebők 14., Lázi 82., ill. Dobos 87.), továbbjutott: a Sajóbábony 4:4-esösszesítéssel, idegenben lőtt több góllal.

Nagyatád-Nagykanizsa 0:2 (0:0), (g.: Horváth D. 62., Szalai D. 88.), tobábbjutott: a Nagykanizsa, 7:0-s összesítéssel.

Hajdúböszörmény-Kecskemét 3:1 (2:1), (g.: Jeremiás 17., Barna 20., Lippai 66., ill. Vladul 49.), továbbjutott: a Kecskemét, 5:3-as összesítéssel.

SBTC-Ménfőcsanak 1:0 (1:0), (g.: Tarlósi M. 28.), továbbjutott: a Ménfőcsanak, 4:3-as összesítéssel

Maroshegy-Komárom 1:2 (0:2), (g.: Bencze 56., ill. Solymos 9., Kenesei K. 33.), továbbjutott: a Komárom, 4:1-esösszesítéssel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában