VBSK kontra Péti MTE

2018.04.19. 21:35

Megye I: folytatódik a bennmaradásért zajló küzdelem

Az MTD Hungária megye I-es labdarúgó-bajnokság 24. fordulójának derbijén a hazaiak rossz sorozatot zárnának le, a vendégek pedig tovább menekülné- nek a kieséssel fenyegető zónából.

Horváth Gábor

A Csetény (fehér mezben) az Almádit fogadja, az ugodiak Úrkútra utaznak hétvégén Fotó: Balogh Ákos

Csetény SE (9.)-Balatonalmádi SE (4.): Továbbra is akadozik a csetényi gépezet, igaz, a csapat hazai pályán azért képes a jó eredményre, akár a meglepetésre is. A Balatonalmádi SE hosszú ideje veretlen, a forma alapján vendégsiker várható, ám a házigazda biztos nem asszisztál majd ehhez feltett kézzel.

Úrkút SK (2.)-Ugod SE (14.): „Feltámadt” az Ugod SE, amely két sikerrel adott lendületet a kiesés elleni menekülésnek. A sorozatot nem lesz könnyű folytatni, mert az úrkútiak jó passzban vannak, ráadásul hazai pályán csak ritkán hibáznak.

Balatonfüredi FC (1.)-FC Zirc-Dudar (13.): Az éllovas Füred neve mellett 20 siker és egy vereség áll a tabellán. Utóbbit komoly meglepetésre a Zirc „követte el” még ősszel, így a Balaton-partiaknak ezúttal külön motivációjuk is van, a visszavágás. Meglepetés lenne, ha szorosan alakulna a párharc.

Peremarton SC Berhida (16.)-Magyarpolány (12.): A Peremartonnak az utóbbi hetekben kedvezőtlen sorsolása miatt nem volt sansza a

pontszerzésre, most viszont azt érezhetik a sereghajtónál, hogy eljött az idő. A Polány fogható kategóriába tartozik, ám ehhez a vendégeknek is lesz egy-két szavuk, igazi alsóházi derbinek tekinthető a párharc.

Fűzfői AK (7.)-Gyulafirátót SE (10.): Mindkét csapat régen szerzett három pontot, s elég sok döntetlent játszanak a felek. Ebből adódik, hogy szoros, izgalmas küzdelemre számíthatunk, némileg nagyobb hazai eséllyel a sikerre és a pontok begyűjtésére.

Ajka Kristály (5.)-Tihanyi FC (3.): A tihanyi csapat eddig nem igazán állt össze ezen a tavaszon, és a Kristály is erősen botladozik. A találkozó kérdése, ki hibázik kevesebbet, egyébként szinte lehetetlen tippelni a leendő győztes kilétére.

A Csetény (fehér mezben) az Almádit fogadja, az ugodiak Úrkútra utaznak hétvégén Fotó: Balogh Ákos

Várpalotai BSK (8.)-Péti MTE (15.): A szomszédvári rangadó a bennmaradásért harcoló pétfürdőieknek fon-tosabb, azonban a Várpalota minden bizonnyal nagyon szeretné már megszakítani rossz sorozatát. A VBSK hat meccset veszített zsinórban, ennél bőven jobb formában van a Péti MTE, amely akár három pontot is szerezhet a klasszikus derbin. Háromesélyes a meccs.

Devecser SE (11.)-Sümeg VSE (6.): A Devecsernek szüksége van a pontokra, ha nem akar sűrűn hátrafelé nézegetni a tabellán. A kényelmesebb helyzetben lévő sümegiek formája viszont sokszor hullámzó, eléggé kiszámíthatatlan. Döntetlengyanús az összecsapás.

A játéknap összes találkozója vasárnap 17 órakor kezdődik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában