megye II

2017.10.13. 10:05

Megye II: Megőrzi vezető helyét a Tomaj?

Az MTD Hungária megye II-es labdarúgó-bajnokság nyolcadik fordulójában mindkét éllovas hazai környezetben lép pályára. A Badacsonytomaj a Csabrendeket, míg a Herend a Csopakot látja majd vendégül.

B. Virág Rita

Az Ősi (fehérben) szomszédvári rangadót játszik, míg a Tótvázsony az újoncot fogadja Fotó: Balogh Ákos

Badacsonytomaji SE-Bonvino (1.)-Csabrendek FC (5.): Két igencsak jó formában lévő alakulat mérkőzik meg egymással. A hazaiak hatalmas önbizalommal várhatják a találkozót. Az előző fordulóban ugyanis nem csak legyőzték az addig hibátlan herendieket, hanem a listavezető pozíciót is elvették tőlük. A rendekiek is remek őszt futnak, az idegenbeli mérlegükön azonban lenne még mit javítani. A kozmetikázást nagy valószínűséggel nem a hétvégi derbin kezdik, majd meg.

Herendi Porcelán SK (2.)-Csopak SC (6.): A múlt héten elveszítette első pontjait, és az addig bitorolt első helyét a herendi alakulat (Tomajon kapott ki 4:3-ra). A mostanában botladozó Csopak elleni mérkőzés remek alakom lehet egy újabb győzelmi széria megkezdésére.

Tapolca (9.)-Nemesvámosi LSE (14.): A tapolcai gépezet szép lassan kezd beindulni. Az utóbbi négy meccsből hármat megnyert az addig, csak bukdácsoló fiatal gárda. A hazai mérlegük vetekedik az élcsapatokéval, így sok jót nem jósolunk a sereghajtó Nemesvámosnak.

Egyetértés SE Nemesszalók (13.)-Balatonkenese Városi SE (12.): Alsóházi rangadó. Mindösszesen egy hely, és egy pont választja el egymástól a gárdákat. A szalókiak tűnnek az esélyesebbnek. A saját környezet, és a múlt heti csopaki pontszerzés nagy lökést adhat nekik, az utolsó négy meccsén pontot sem szerző vendégek ellen.

Az Ősi (fehérben) szomszédvári rangadót játszik, míg a Tótvázsony az újoncot fogadja
Fotó: Balogh Ákos

 

Taliándörögd SE (8.)-Szentantalfa NVSE (3.): A vendégek az előző játéknapon nem találták az ellenszert az Öskü betömörülő játékára, és egy jól végigvitt kontra végül a vesztüket okozta. A középmezőnyben helyet foglaló hazaiak ellen sem lesz könnyű dolguk a Nivegy-völgyieknek, de sok pontot már nem hullajthatnak, mert az könnyen az érmes helyezésükbe kerülhet.

PV 2000 Öskü FC (7.)-Ősi PSK (4.): Szomszédvári rangadó a javából. A szezon elején, még nem úgy nézett ki, hogy tétje is lesz a találkozónak. (Az Öskü nem úgy kezdte az új bajnokságot, ahogyan azt többen várták egy magasabb osztályból érkezett csapattól.) A Lóczi legénység, azonban összekapta megát, és már csak két pontra vannak aktuális ellenfelüktől. A regnáló bajnok nem fogja olcsón adni a bőrét, egy döntetlen benne lehet a találkozóban.

Tótvázsony SE (10.)-Somló SC (11.): A hazaiak a 2017/18-as idényben, eddig nem tudják megismételni az előző szezonban nyújtott remek teljesítményüket – akkor a végelszámolás után a negyedik helyen végeztek. Az újonc Somló elleni csata sem ígérkezik könnyű feladatnak, de egy győzelemmel hatalmas lépést tehetnének a középmezőny elejéhez vezető úton.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában