hoya pannon egyetem

2017.11.17. 16:28

A nyolcadik sikert a Vasasnál kell begyűjteni

Sorozatban már hét győzelmet szerzett a Hoya Pannon Egyetem Veszprém alakulata, amely nem elégedne meg ennyivel. A nyolcadik sikert vasárnap 16 órakor a Vasas otthonában gyűjtené be.

B. Virág Rita

Az előző fordulóban tizenhét pontos előnyt adott le a Veszprém a Miskolc ellen, így hosszabbításra kényszerült. Szerencsére azonban a ráadásban már nem adta ki kezéből a győzelmet a Hoya (76:73).

A Vasas sem fogja könnyen adni magát, a fővárosi társaságot Mérész Csaba szakvezető fiatal, hajtós, agresszíven védekező társaságként jellemezte. A Vasas számára eddig nem sok babér termett, hiszen mindössze kétszer nyert. Idegenben a Bonyhádot verte (59:76), otthon pedig a Hódmezővásárhelyet (82:79).

- A Vasas két legjobbja az A csoportot is megjárt Katona, Marovcsik, akikre különösen oda kell majd figyelnünk. Szeretném persze, ha a saját játékunkra koncentrálnánk, és bízom a fiúkban és a nyolcadik sikerben – hangsúlyozta Mérész edző.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában