PÁPA

2018.01.10. 07:30

Óriásit léphetne előre egy sikerrel a Motax

Igen fontos találkozó vár a Motax KC Pápa együttesére szerdán a Debreceni EAC U23-as gárdája ellen a kosárlabda NB I/B zöld csoportjában.

B. Virág Rita

A Motax Pápa (a labdával Horváth Attila) nagyon fontos találkozó előtt áll a DEAC U23-as alakulata ellen Fotó: Penovác Károly

A Motax KC-t első alkalommal vezette Molnár István szakvezető, s az előző héten a Bajai Bácska FKE gárdája ellen hétpontos fiaskót könyvelhetett el (77:84).

– Egyelőre nincs okunk a pánikra. Ugyan a tizenharmadik helyen állunk, ám a zöld csoport alsóháza olyannyira összetorlódott, hogy egy-egy győzelemmel akár három-négy helyet is előre lehet lépni a tabellán – hangsúlyozta a tréner.

A Motax Pápa (a labdával Horváth Attila) nagyon fontos találkozó előtt áll a DEAC U23-as alakulata ellen Fotó: Penovác Károly

Szerdán újabb lehetőséghez jutnak a pápaiak a javí-tásra, hiszen a DEAC U23-as csapatát látják vendégül 17.45 órától.

– A cívisvárosi együttes a fiatal csapatok hevével kosárlabdázik. A keretben akad egy légiós, Omeneka, akire oda kell figyelnünk. A 208 centiméteres óriás erősen meghatározza a palánk alatti játé-kot. Amennyiben sikerül őt valahogy tartanunk, illetve képesek leszünk a külső dobásokra is odafigyelni, akkor jó esélyünk lehet a sikerre. Azt viszont szeretném kihangsúlyozni, most rajtunk a győzelem segít, s ezt szem előtt kell tartania a csapat minden tagjának – mondta az edző.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában