Mikulás-rali

2017.12.09. 09:00

Osváth Péter most nagy dobásra készül

 Osváth Péter neve és a Mitsubishi szinte már összeforrt a raliban, nem gondoltuk, hogy ez az erős páros egyszer szétválik.

NA

Osváth Péter bízik a kedvező időjárásban Fotó: archív

December 10-én, vasárnap rendezik meg a Mikulás-ralit Veszprémben.

Mi lesz az idei felállás?

- Marad az ez évi, Répás Zolival mentem egész évben, és a Mikulás-ralit is vele tervezem. Várjuk, nagyon szeretem, bár az időjárás nagyban befolyásolja a kedvemet, hiszen, ha fagyott a pálya, jó kemény a talaj, feleannyira nem bántja az autót. Kíváncsian várom, hogy a hétvégi időjárás mennyire kegyelmez meg nekünk. Az ónos esőt semmiképpen sem szeretném.

Osváth Péter bízik a kedvező időjárásban Fotó: archív

A Mitsubishivel mennek a versenyen?

- Nem, ha úgy alakul és jó lesz az idő, akkor átülünk egy Skoda Fabia R5-be. Ez lenne az első alkalom, hogy ilyen autóban ülök, így semmiképpen sem szeretnék kockázatot vállalni. Az az igazság, hogy már megvan az az autó, amivel a 2018-as szezont teljesítjük. Nem akartam ezt még nagydobra verni, mert ha rossz idő lesz, akkor nem fogom bevetni a technikát.

Mivel lenne elégedett a Mikulás-ralin?

- Az a helyzet, hogy egy métert se mentem ezzel a kocsival, most is ezt csinálgatom, rakosgatom össze. Puskárdi Janitól vettem sérülten, és nem vagyunk még vele készen. Ha valahol az elejében végzünk, örülök neki, de ha csak célba érünk, és egyszerűen jól érezzük magunkat, akkor azzal is nagyon elégedett leszek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában