labdarúgó NB III

2018.04.15. 21:09

Idegenben újra vereséget szenvedett a Perutz FC

A félidőben még vezetett a Perutz FC, végül a pápaiak edzőjének szavaival élve, óvodás gólokat kapva, 2:1 arányban alulmaradt a BKV Előre otthonában az NB III-ban.

Haraszti Gábor

A Perutz FC (a képen Németh) pont nélkül maradt a BKV-nál Fotó: Penovác Károly

BKV Előre-Perutz FC 2:1 (0:1)

Budapest. V.: Veizer. BKV Előre: Horváth – Csikortán, Illés, Girán, Balogh, Ferkó (Bata 46.), Csepregi, Huller, Sánta (Szedlacsek J. 78.), Banai (Csanálosi 62.), Miklósvári. Edző: Batári Csaba.

Perutz FC: Sánta – Böröczky, Császár (Szedlacsek 80.), Kozma, Bohner – Somogyi, Baldauf (Jurik 58.)- Nagy B., Németh (Domján 88.), Skriba – Szabó Zs. Edző: Marton Miklós.

Gólszerzők: Császár (öngól), Balogh, ill. Szabó Zs.

A Perutz FC pont nélkül maradt a BKV-nál Fotó: Penovác Károly/Napló

Pápai szempontból pocsékul indult a meccs, hiszen a második percben Sánta ütközött a hazai játékossal, amiért a játékvezető büntetőt ítélt. A pápai kapus azonban jóvátette hibáját, és kivédte a tizenegyest.

Ezután a pápaiaknak is akadtak lehetőségeik, amik – ahogy oly sokszor az elmúlt hetekben – kimaradtak.

Fél óra játék után aztán következett a meccs első gólja, Somogyi próbált kapura törni, közben az egyik hazai védő kezére pattant a labda, amiért büntető járt. A játékszert Szabó Zsolt juttatta a kapuba, 0:1.

Fordulás után öt perc elteltével egy pápai góllal egalizált a BKV, egy előrevágott labda végül Császárról került a gólvonal mögé, 1:1.

Negyed órával a lefújás előtt alakult ki a 2:1-es végeredmény, a pápai védők bizonytalanságát Balogh használta ki, és Sánta lába között a kapuba gurított.

A vereség azt jelenti, hogy tavasszal idegenben még nem szereztek pontot a pápaiak.

Marton Miklós: – Nincs mit szépíteni, agyonvertük magunkat. Ezen a szinten ilyen találatokat nem szabad kapni, két óvodás gólt hozott össze a védelem, a labda még a hálóig sem ment el. Mi persze mindent kihagytunk, az ellenfél kapusa jól védett, de még így is bőven nyerhető meccs lett volna.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában