szombaton kiderül

2018.04.20. 07:00

Perutz FC – Csakis a siker az elfogadható

Kevesebb hiba, jobb helyzetkihasználás reményében lép pályára szombaton délután a Perutz FC NB III-as labdarúgócsapata.

Haraszti Gábor

Jurik Patrik rutinjára nagy szükség lesz szombaton a Dunaharaszti ellen is Fotó: Balogh Ákos

Marton Miklós együttese azzal a Dunaharasztival találkozik, mely még nem nyert idén, így ellene csakis a győzelem számít elfogadhatónak.

Ismét elsősorban maguknak köszönhetik a pápaiak, hogy a 23. fordulóban – negyedik alkalommal a szezonban – pont nélkül vonultak a vendégöltözőbe, hiszen a BKV Előre ellen, egygólos előnyben újfent megvoltak a lehetőségek eldönteni a három pont sorsát, végül a ziccerek kimaradtak, amit az ellenfél – a védelem asszisztálása mellett – meg is büntetett.

- Mindjárt a meccs elején büntetőt rúghatott az ellenfél, ami kimaradt, és abban bíztam, hogy ez lendületet ad a csapatomnak, sajnos nem így lett – emlékezett Marton Miklós a BKV ellen látottakra.

- 0:1-et követően a szünet után a kezünkben volt a döntés, ám ahogy oly sokszor tavasszal, most is kihagytuk a ziccert. Ami pedig ezután következett, azt jobb elfelejte- ni, talán serdülőmeccsen látni olyan gólokat, amiket kaptunk – összegzett a tréner.

Április 21-én, szombaton 16 óra 30 perces kezdéssel a tabella 11. helyén álló Dunaharaszti – mely nincs jó formában, tavasszal három döntetlen mellett négy vereséget tud felmutatni – látogat a pápai stadionba.

Jurik Patrik rutinjára nagy szükség lesz szombaton a Dunaharaszti ellen is Fotó: Balogh Ákos

- Ősszel fegyelmezett, taktikus játékkal megérdemelten nyertünk, sőt a helyzetek alapján nagyobb is lehetett volna a különbség úgy, hogy Hanzl kiállítása miatt húsz percet emberhátrányban futballoztunk – idézte fel az odavágót Marton edző. – Ebből természetesen nem szabad kiindulni, mert ahogy az idény során mindig, most is nehéz mérkőzésre számítok, hiszen a Pest megyeiek is

előbb-utóbb el fogják kapni a fonalat. A siker kulcsa ezúttal is a jó védekezés és helyzetkihasználás lehet. A mi dolgunk az, hogy maximálisan felkészüljünk belőlük, és mindenki rendesen odategye magát. Szinte a legerősebb keret áll rendelkezésemre, mindenképp győzelemre törekszünk.

A pápaiaknál Nagy Bálint öt sárga lapja miatt, Hanzl Máté sérülés miatt biztosan kihagyja a bajnokit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában