megye II

2018.09.22. 07:00

Rangadót játszanak Csopakon

Továbbra is nagy a tülekedés a dobogós helyezésekért az MTD Hungária labdarúgó megyei II. osztályban. A második helyezett Ösküt és a hatodik helyezett Peremartont mindössze három pont választja el egymástól, s kíváncsian várjuk, hogy a hétvégi fordulót követően kik kerülnek előnyösebb pozíciókba.

Bényi Kálmán

Peremarton SC Berhida (6.)–Tótvázsony SE (10.): A Peremarton hazai mérlege eddig egy döntetlen, egy győzelem és egy vereség, de a Tótvázsony idegenbeli statisztikája is ugyanezt mutatja. Ezek az adatok azt mondatják velünk, hogy most mindkét gárda egy-egy ponttal gazdagodik.

B.-tomaj (7.)–Ősi (8.): A hozzáértők számára szokatlan a tabellára nézve, hogy a két együttes csak a középmezőnyben helyezkedik el. Ettől függetlenül hatpontos összecsapást várunk, aki veszít, az lemondhat dobogós álmairól.

Nemesvámos (14.)–Öskü (2.): Csalódást keltő helyen áll a Vámos, és nagy valószínűséggel a pontok gyarapítását nem a bombaformában lévő Öskü ellen kezdik meg Marosvölgyi Tamás tanítványai.

Nemesszalók ESE (13.)–Csabrendek (9.): A szalókiak az előző két fordulóban elért döntetlenjeikkel elmozdultak a tabella utolsó helyéről, míg a Csabrendek a Szentantalfa elleni múlt heti sikerével kilábalt a hetek óta tartó hullámvölgyből. Vendéggyőzelmet várunk.

Szentantalfa NVSE (11.)–Taliándörögd SE (12.): Két ötpontos csapat találkozóján a pillanatnyi forma dönt majd.

Csopak SC (4.)–Somló SC (3.): Két nagyszerű formát mutató együttes méri össze erejét. A hazai pálya előnye miatt a Balaton-partiakat tartjuk a mérkőzés favoritjának.

Péti MTE (5.)–Ugod SE (1.): A listavezető, az eddig mindösszesen öt gólt kapott Ugod esélyesként érkezik Pétre, nagy meglepetés lenne a házigazda pontszerzése.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában