NB III

2018.04.22. 09:29

Rangadót vesztett a Veszprém

Fontos mérkőzést veszített a VLS Veszprém: a sereghajtó Csorna otthonában kiélezett összecsapáson maradt alul a Vágó-legénység a labdarúgó NB III kiesési rangadóján.

B. Virág Rita

Csorna-VLS Veszprém 1:0 (0:0)

Csorna, 250 néző. V.: Gyarmati II. Csornai SE: Dénes – Kelemen, Hajba, Nagy Sz., Litresics, Csikós, Kerékgyártó, Czanik, Füredi (Horváth M. 88.), Kovács L. (Simon A. 53.), Németh B. (Pataki 46.). Edző: Takács Gábor.

VLS Veszprém: Cellár – Erőss, Radványi, Felber, Gunther – Köböl (Kelemen, 77.), Prágai, Szabó T. (Lupták, 46.), – Bognár B., Szabó B. (Czimbalmos, 46.), Balázs.

Gólszerző: Nagy Szabolcs (77.).

Csornán a gyenge szereplés miatt edzőt váltottak, Takács Gábor került a kispadra, míg a VLS az Ajkától elszenvedett fiaskó után vágott neki a találkozónak.

Mindkét együttesnek egyaránt roppant fontos volt ez az összecsapás, hiszen a Csorna a tabella utolsó helyén állt, míg a Veszprém szeretett volna minél messzebbre kerülni a kieső zónától.

Nagy iramban kezdődött a mérkőzés, a csapatok minél előbb dűlőre akarták vinni a három pont sorsát. A VLS irányította a játékot, többször is veszélyeztette a csornai kaput, azonban gólt nem sikerült elérni.

A második félidőben kiegyenlítettebbé vált a játék. Aztán a veszprémi védők Patakit buktatták a tizenhatoson belül, amiért a játékvezető tizenegyest ítélt. A büntetőt Füredi végezte el, Cellár azonban jó irányba mozdult el, és a jobb alsóba tartó lövést kiütötte. Ez lendületet adhatott volna a Veszprémnek, ám inkább a Csorna építkezett tovább.

A 77. percben Füredi erősen lőtt a veszprémi kapu elé, Pataki átlépte a labdát, ez megzavarta Cellárt, aki csak kiütni tudta a játékszert. A labda Nagy Sz. elé került, aki nagy erővel bombázott a kapuba, 1:0.

A hátralévő időben a Csorna növelhette volna előnyét, ám több gól már nem esett.

Vágó Attila: – Az első félidőben több lehetőségünk is adódott, ám ezek sajnos kimaradtak. A folytatásban a Csorna kihasználta a hibáinkat, és megérdemelten nyerte meg a rangadót.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában