SZOMBATHELY, TAPOLCA

2017.11.21. 19:56

Remekeltek a tapolcai sakkozók a szombathelyi megmérettetésen

Remek eredményeket elérve, ezüstéremmel tértek haza a tapolcai gyerekek a Szombathelyen rendezett, rangos sakkviadalról.

Horváth Gábor

Második helyet ünnepelhettek a tapolcaiak az országos versenyen Fotó: Tapolca VSE

Az év legrangosabb ifjúsági megmérettetésének adott otthont a vasi megyeszékhely, ahol a Tapolca VSE négy csapattal, összesen 24 fiatal sakkozóval képviseltette magát.Nem is akárhogyan, a tapolcaiak kisifi kategóriában az előkelő második helyet szerezték meg a Gaál Zsóka, Kötéljártó Áron, Bodó Boglárka, Horváth Barnabás, Kasnya Péter, Tóth Barnabás összeállítású együttessel.A csapatban kiemelkedő eredményt ért el Gaál Zsóka az első táblán (7/6,5 pont), amellyel tábladíjat érdemelt ki.

Második helyet ünnepelhettek a tapolcaiak az országos versenyen Fotó: Tapolca VSE

Mellette Horváth Barnabás (7/5) és Kasnya Péter (7/5) is remekelt. A Tapolca VSE ifjúsági alakulata a nyolcadik helyet szerezte meg 23 csapat közül. Kiemelkedően szerepelt: Bencze Balázs Dominik (6/4), Érseki Tamara (7/5), Juhász Judit (7/5,5), Buzás Bertalan (7/4,5) és Korán Katalin (7/4).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában