labdarúgó NB III

2018.10.14. 20:38

Szép játék az Ajkától

Könnyedén gyűjtötte be a pontokat a labdarúgó NB III nyugati csoportjának listavezetője vasárnap.

Horváth Gábor

Csepel FC–Ajka 0-5 (0-4)

Budapest, 300 néző. V.: Valu. Csepel FC: Botlik – Szabó Zs., Mészáros, Balogh, Takács – Szabó E. (Vargovics, 55.), Fisli, Molnár K., Tóth, Mankó (Torda, 26.) – Kocsis (Gyökér, 65.). Edző: Tamási Zoltán. FC Ajka: Horváth D. – Molnár T., Köles, Kovács, Csemer – Csizmadia (Pavlitzky, 60.), Horváth P., Kenderes, Illés (Kalász, 60.), – Nagy K., Oláh (Major, 60.). Edző: Schindler Szabolcs.

Hamar vezetést szerzett az FC Ajka. A kapura törő Horváth Pétert a kifutó Botlik buktatta a 16-oson belül. A 11-est Csemer értékesítette, 10. perc: 0-1. A 25. percben Horváth P. vállalkozott távoli lövésre, amelybe az ötösön Oláh szúrt bele, a labda a bal alsóban landolt, 0-2.

A 39. percben Nagy K.-Kenderes-Illés összjáték után utóbbi betört a 16-oson belülre és 11 méterről nagy erővel lőtt a kapu jobb oldalába, 0-3. A 42. percben Illés és Nagy K. játszott össze a csatár remek beadására Oláh érkezett jó ütemben, és a jobb alsóba lőtt, 0-4. Illésnek volt még ziccere az első félidő hosszabbításában.

Fordulás után gyorsan növelte előnyét a vendégcsapat. Molnár futott fel a jobb oldalon, beadását Nagy Krisztián előrevetődve fejelte az ötösről a kapu közepébe, 51. perc: 0-5. Az első félidőben nagyszerű játékot nyújtott az FC Ajka, amely remek támadások végén szerzet gólokat. Már ebben a játékrészben eldőlt a három pont sorsa.

Schindler Szabolcs: – A meccs előtt azzal kellett szembesülnünk, hogy több játékosnak is kisebb sérülése van, így nem a megszokott csapat lépett pályára. Ebből semmit sem lehetett észrevenni, akik játszottak, nagyon jól teljesítettek. Első félidei játékunk időnként szemet gyönyörködtető volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában