VESZPRÉM

2017.12.06. 21:32

Szlalomévzáró a Hangvillában

A közelmúltban tartották a veszprémi Hangvillában a Dunántúli Szlalomkupa éves díjátadóját, ahol tizenegy kategóriában és abszolútban osztották ki a serlegeket. 

ml

Az átadást a szervező SR Sportegyesületet képviselő Mulicz László celebrálta, aki 2017-ben nem indult tavalyi abszolút bajnokot, Lovász Róbertet kérte fel a hatalmas serlegek és ajándékok átadására.A 2017-es évben Devecser, Nagykanizsa, Bakonyszentlászló, Ács, Kisbér és Pécs adott otthont a kilencfordu-lós bajnokságnak, ahol különböző stílusú pályákon versenyezhettek a nevezők. Volt, ahol egy áruház parkolójá-ban jelölték ki a szűkebb, technikásabb nyomvonalat, és olykor egy-egy város utcáin vagy iparterületein száguldhatott a mezőny a bóják között. A bajnokságra az első négy futamon lehetett jelentkezni a szervezőknél, ahogy az a versenykiírásban az SR Sport Egyesület Facebook- és weboldalán is olvasható.A svédasztalos vacsorával egybekötött díjátadón Balogh Tihamér vehette át az abszolút első helyért járó ajándékokat, akit Szollár Norbert második és Ungvári Péter harmadik helyezettek fogtak közre a képzeletbeli dobogón.Kategóriák díjazottjai:H2, I. Ungvári Péter, BMW e30; II. Temesvári Miklós, BMW e46.H1, I. Osváth Balázs, Lada; II. Bóka Dávid, Lada; III. Bóka Norbert, Lada.A1, I. Lennert József, Suzuki; II. Ürmös Tamás, Trabant; III. Pathy László, Trabant.A2, I. Szollár Norbert, Suzuki; II. Leitner Tamás ,Suzuki; III. Mile Bence, Honda.A3, I. Jantó Attila, FIAT; II. Vaczula Péter, Suzuki SR Sport; III. Papp Krisztián, Ford.J, I. Ifj. Jantó Attila, FIAT; II. Temesvári Martin, BMW; III. Tóth Gergő Soma, BMW.N, I. Jantó Dorina, FIAT; II. Osváth Zsófia, BMW; III. Németh Klaudia, Suzuki.N3, I. Dombi Péter, VW; II. Horváth Tamás, Mazda; III. Ábrahám Szilárd, Cirtoen.N2, I. Szakonyi Gábor, Suzuki; II. Németh Imre, Suzuki; III. Ihász-Kovács Tamás, Suzuki.N1, I. Mulicz László, Suzuki SR Sport; II. Molnár Attila, Suzuki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában