Idegenbe utaznak

2017.12.05. 21:33

A Telekom ellenfele a Budakalász lesz

A szezon eddigi legnagyobb meglepetését okozta a kézilabda- élvonalban az a csapat, amely a Telekom Veszprém mai ellenfele lesz.

Horváth Gábor

A Telekom Veszprém (pirosban William Accambray) a Celje elleni Bajnokok Ligája-rajt előtt az orosházi találkozó remek gyakorlási lehetőséget biztosít

Fotó: Penovác Károly

A CYEB Budakalász otthonában lép ma (18.00) pályára a Telekom Veszprém a kézilabda NB I-ben.Az előző idény sikerei után (az együttes újoncként a negyedik helyen végzett az első osztályban) a budakalásziak nem kezdték jól a 2017/2018-as szezont. A csapat az első hat fordulóban egyedül a Ferencvárost tudta legyőzni, ezenkívül a Cegléd ellen szerzett egy pontot.A folytatásban összekap- ta magát a társaság, amely egyébként szeptember végén edzőt váltott, Horváth Attila helyét Forgács Gyula vette át a kispadon. Változásnak komolyabb jelét nem is adhatta volna az együttes, a Budakalász múlt hét szerdán az év legnagyobb bravúrját hozta össze azzal, hogy döntetlent (35:35) játszott a Mol-Pick Szeged vendégeként.A kalásziak legeredményesebb játékosa a 13 gólig jutó, svéd Emil Berggren volt a mérkőzésen.A Pest megyei alakulat tehát kellő önbizalommal készülhet a Veszprém ellen, de a bakonyiaknak sincs problémájuk a formával.

Fotó: Penovác Károly

A Telekom a BL-ben elszenvedett vereségeket a múlt szombaton a Kielce ellen egy szép és magabiztos sikerrel javította ki, a bajnokságban pedig hibátlanul menetel a címvédő. Ljubomir Vranjes mester valószínűleg több fiatalnak is szerepet ad a találkozón, amely 18 órakor kezdődik a budakalászi sportcsarnokban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában