bajnokok ligája

2017.09.22. 14:57

Érzelemdús összecsapás: szombaton 17.30-kor Telekom-Flensburg

Izgalommal várja Ljubomir Vranjes a Flensburg elleni Bajnokok Ligája-összecsapást, amely új csapata első hazai ütközete lesz a 2017/18-as sorozatban.

B. Virág Rita

- Érzelemdús mérkőzésre számítok szombaton – kezdte Ljubomir Vranjes, aki tizenegy éven át tartozott játékosként, később edzőként a Flensburg Handewitt kötelékébe. – Flensburgban mindent és mindenkit jól ismerek, hiszen nagyon sok időt töltöttem a városban és a csapatnál. Ha meg kellene fogalmaznom az érzéseimet, akkor azt mondanám, izgalommal várom az összecsapást. Különleges találkozó lesz a szombati. Viszont azt is meg kell jegyeznem, Flensburg már a múlt, Veszprém viszont a jövő – tette hozzá a szakvezető.

Csütörtökön több újság, hírportál és tévétársaság is időpontot kért, hogy elkészíthesse az első hazai Bajnokok Ligája összecsapás előzetesét. Amíg a játékosok nyilatkoztak, addig Vranjes mester a kapusoknak tartott külön foglalkozást. Azt magyarázta nekik, melyik flensburgi játékostól milyen lövésre számíthatnak, és azt megmutatta, ki, hová lövi a heteseket.

Nyilván a németek tisztában vannak vele, csapatukat Vranjesnél jobban senki sem ismerheti. Kérdés, hogy tudnak és akarnak-e változtatni az eddigi taktikájukon, a lövéseiken, mire számíthatunk tőlük.

A valóban különleges és nem mindennapi izgalmakat ígérő derbi szombaton 17.30 órakor kezdődik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában