foci

2018.10.15. 09:32

Tizenéves veszprémiek a legjobbak között

Három balatonalmádi játékos is bekerült a forduló válogatottjába az MTD Hungária megye I-es labdarúgóbajnokság tizedik játéknapján.

Horváth Gábor

Benedek István (23-as számmal) két góljával rabolt pontot a Tihanyi FC Gyulafirátótról

Fotó: Penovácz Károly/Napló

A Balatonalmádi SE okozta a forduló meglepetését: Kozma Csaba csapata két vállra fektette (2-1) az addig még hibátlan listavezetőt, a Balatonfüredi FC-t. A BSE-ének ráadásul idegenben sikerült nyernie, a fegyelmezetten, szervezetten játszó alakulatból Jászberényi István kapust, Zömbik Dávidot, valamint a két gólos Burcsik Martint emeltük ki.

Izgalmas, fordulatos meccset játszott egymással a Devecser és a Magyarpolány, a csata előbbi 4-3-as sikerét hozta. A hazaiaktól Szommer Tibornak adtunk helyet a hétvége legjobbjai között.

Alsóházi derbit játszott a Sümeg VSE és a Fűzfői AK. A Balaton-partiak kétszer is egyenlítettek (a meccs 2-2-re végződött), az első vendéggólt a hátvéd Szabó Patrik szerezte.

Fontos találatot jegyzett Haman Sadjo is, az Úrkút SK ha nem is magabiztosan, de begyűjtötte a pontokat a Várpalotai BSK otthonában (2-1).

A VLS Veszprém könnyedén szerezte meg újabb győzelmét, a megyeszékhely együttese Tapolcán nyert 8-0-ra, Pető Tamás fiai közül a 18 éves Gálfi Zoltán és az egy esztendővel még nála is fiatalabb Rédling Csanád teljesítményét emeltük ki.

Benedek István duplájával rabolt pontot Gyulafirátótról a meccsen kétszer is egyenlítő Tihanyi FC. A 2-2-es döntetlen azt is jelentette, hogy mindkét fél veretlenségi sorozata tovább folytatódott.

Benedek István (23-as számmal) két góljával rabolt pontot a Tihanyi FC Gyulafirátótról
Fotó: Penovácz Károly/Napló

A rutinos – ezúttal három gólt szerző – Kakas József vezérletével magabiztosan verte (5-0) a Csetény SE a sereghajtó FC Zircet.

A Kristálynak sem okozott gondot három pont megszerzése, az ajkaiak – többek között Hauser Tibor kiemelkedő teljesítményének köszönhetően – 4-0-ra nyertek a Herend ellen.

A 10. forduló legjobbjai,

Kapus:

Jászberényi István (Balatonalmádi SE)

Hátvédek:

Szommer Tibor (Devecser SE)

Zömbik Dávid (Balatonalmádi SE)

Szabó Patrik (Fűzfői AK)

Haman Sadjo (Úrkút SK)

Középpályások:

Rédling Csanád (VLS Veszprém)

Benedek István (Tihanyi FC)

Burcsik Martin (Balatonalmádi SE)

Hauser Tibor (Ajka Kristály)

Csatárok:

Gálfi Zoltán (VLS Veszprém).

Kakas József (Csetény SE)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában