Eger

2017.10.11. 21:03

Több mint háromszáz gyerek küzdött, jók voltak a zirciek

 Remekül szerepeltek a zirci Vincze Judo Club fiatal judósai a közelmúltban megrendezett országos rangsorversenyen.

Bényi Kálmán

A Vincze Judo Club csapata a viadal után Fotó: Vida Judit

A hevesi megyeszékhelyen megrendezett rangos megmérettetésen több mint 300 gyerek állt tatamira.A sűrű mezőnyből csak az igazán kiemelkedően teljesítőknek sikerült a dobogó valamelyik fokára felállni.A zirci színeket Vincze Balázs edző vezetésével népes csapat képviselte.A serdülők közt Mihályi Bálint, Fisli Botond és test-vére, Levente is nagyot küzdött, de végül érem nélkül maradt.A diák A korcsoportban Fisli Leventének már sikerült az éremszerzés, bronzérmet zsebelhetett be. A fiúknál Pej Zalánnak voltak még szép küzdelmei, végül csak hajszállal csúszott le a dobogóról, és a pontszerző ötödik helyen végzett.A serdülő lányoknál Vajda Luca nem először bizonyította rátermettségét. Harcosan küzdött, és ezüstérmet szerzett.

A Vincze Judo Club csapata a viadal után Fotó: Vida Judit

A diák A kategóriában (2005) a harmadik helyen zárt.A fiatalabbak mezőnyében a diák B kategóriában (2006) Kertai Réka ügyesen judózva, szép győzelemmel a dobogó alsó fokára állhatott. Itt Berkes Mihály a fiúk közt harcolt a bronzéremért, amit végül meg is szerzett.A sort a 2007-ben született nebulók zárták. Sárossy Bence remek meccseket nyert, és az ezüstérmet hozta el. A lányok közt Kaszás Réka egyre ügyesebben versenyez, ő a harmadik helyen zárta az egri versenyt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában